Ekskluzivni dnevni događaj Cristal Experience održaće se u ponedeljak, 31. decembra sa početkom u 12 časova u Master hali Novosadskog sajma, koja će za ovu priliku biti pretvorena u mega VIP klub za jedinstveno premium iskustvo.

Na ovom spektaklu nastupa Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Jala Brat i Buba Correli.

Nataša Bekvalac važi za jednu od najintrigantnijih zvezda regionalne scene. Najveće hitove kao što su Nikotin, Ponovo, Mogu da prođem, Dobro moje, Original i mnoge druge, Mala Plava će od srca podeliti sa publikom na spektakularnom nastupu za sjajan ispraćaj godine za nama.

Seka Aleksić svojim velikim hitom Da sam muško donela je sasvim novu energiju na estradnu scenu i pokazala smelost da krupnim koracima potvrdi svoje mesto u samom vrhu. Hitove kao što su Crno i zlatno, Iskoristi moje mane, Dođi i uzmi me, Poslednji let i mnoge druge, izvešće samo za Vas, na spektaklu poslednjeg dana ove godine.

Najpoznatiji duo na Balkanu, Jala Brat i Buba Correli. Momci koji su svojim dancehall i reaggeton ritomvima potpuno osvojili srce publike sirom Evrope. Hitovima kao sto su Komfor, Gianni, Mafia i jos brojnim drugima, pune klubove i dižu raspoloženje gde god da se pojave.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments