Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Nikola Todorović, kik bokser iz Novog Sada, vratio se u svoj grad sa šampionskim pojasom koji je osvojio na nedavno održanom takmičenju u Francuskoj. Njega je povodom osvajanja prvenstva u Gradskoj kući primio Ognjen Cvjetićanin. 

Meč za titulu svetskog šampiona u Svetskoj asocijaciji kik boks organizacija imao je protiv Francuza, pred kojim mu, kako kaže, nije bilo svejedno. Naredni planovi su mu da ode na Zlatno odličje i Svetsko prvenstvo u Italiji u oktobru.

-Uz dobru taktiku, spremu i tim, uspeli smo da dostignemo ovaj rezultat,a to je samo kruna dosadašnje karijere. Ova titula mi mnogo znači za samopouzdanje- rekao je Todorović.

Nikola je nakon 10 godina treniranja kik boksa osvojio šampionski pojas; foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Ognjen Cvjetićanin, član Gradskog veća za sport i omladinu, istakao je da je ovo pokazatelj napornog rada, truda i talenta, a da je politika grada da se ispromovišu ovakvi mladi.

-Želimo da ovakvim stvarima pošaljemo poruku mladim ljudima da rade na sebi, da treniraju i sebe afirmišu u najboljem svetlu. Ovo je velika čast za naš grad i zemlju, a mi ćemo se truditi da brinemo o njima i da ih ne zaboravljamo- dodao je Cvjetićanin.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
EdiCCCC
15/07/2021 00:07

Ovakvog momka promovišite, a ne wanna be starlete kao Cecin sin.