Novosađanima majski račun za grejanje manji za 20 odsto

       

Na inicijativu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića na današnjoj sednici Gradskog veća donet je zaključak kojim se zadužuje JKP “Novosadska toplana” da račun za isporuku toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode za maj bude umanjen za 20 posto.

S obzirom na to da je nakon zvaničnog završetka grejne sezone nastupio period hladnog vremena i da su temperature bile ispod uobičajenih za ovo doba godine, a da zbog režima rada JKP “Novosadska toplana” nije bilo moguće ponovno uključivanje grejanja, gradonačelnik je zadužio to preduzeće da umanji račun građanima.

JKP TOPLANA

U skladu sa preporukom gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, JKP “Novosadska toplana” Novi Sad će majske račune svojim korisnicima umanjiti za 20%, zbog tehničkih nemogućnosti da isporuči toplotnu energiju za grejanje nakon završetka grejne sezone, a usled niskih temperatura za ovo doba godine.

Autor: nsuzivo.rs

2
Komentari:

1 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Nikola

Čekaj, u maju nije bilo grejanja, šta umanjuju?

Nikola

Pa to je za one koji plaćaju grejanje cele godine, čak i kada ga nema, što je apsurdno, kao i sama cena grejanja. U prošlom stanu sam plaćao po utrošku, a grejanje je non stop bilo uključeno, svaki dan tokom cele zime i nisam uspeo da naguram račun na sumu koju sada plaćam u stanu gde se ne gleda utrošak, nego te lepo ošišaju kao ovcu i to čak i kada nema grejanja uopšte… Naravno da im se isplati da ne postave merila za svaki stan posebno i nabiju cenu na maksimalnu moguću jer to rezultira neverovatnim profitom. Mislim da… Učitaj još »