Претрага
Претрага
Close this search box.

NOVOSADSKA CVETNA PIJACA ovog petka i subote na platou ispred Spensa

Foto: NS Uživo

April nam polako izmiče ali mi nastavljamo naša druženja u istom ritmu i sa istom gužvom na dobro poznatoj Novosadskoj cvetnoj pijaci. Družimo se i ovog petka i subote, 19. i 20. aprila na četvrtoj Novosadskoj cvetnoj pijaci, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada. Radno vreme događaja je:

  • petak, od 08.00 do 19.00 časova
  • subota, od 08.00 do poslepodnevnih časova.

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane. Izlagači su spremni i ima ih još više prijavljenih tako da smo proširivali kapacitete cvetne pijace. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.

Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Takođe, u okviru Novosadske cvetne pijace, Inženjeri zaštite životne sredine će imati šand i akciju “Zameni stari papir za sadnice”. Zamenu papira za sadnice možete učiniti petkom od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 13 časova. Za 10 kg starog papira se dobija sadnica cveća, za 60 kg starog papira se dobija sadnica drveta.

Pozivamo sve građane/ke i medije da posete četvrtu prolećnu “Novosadsku cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti