Претрага
Претрага
Close this search box.

Novosadska opozicija ne bira načine! Populizam SASVIM DRUGE PRIČE, a sve u cilju rušenja SNS i dolaska na vlast u Novom Sadu!

U jeku predizborne kampanje za lokalne izbore koji nas očekuju 2. juna u Novom Sadu, Grupa građana Sasvim druga priča je pribegla poprilično populističkim predlozima.

Na Trgu slobode je organizovan Gradski referendum na temu „Da li podržavate zabranu imenovanja funkcionera sa završenim privatnim fakultetom?“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasvim Druga Priča (@sasvim.druga.prica)

U pitanju je svakako zanimljiva tema koja zahteva široki društveni dijalog, ali i izmenu zakonodavstva, s obzirom da su akreditovani privatni fakulteti izjednačeni sa državnim fakultetima, te je ova tema plasirana na ovakav način populistička i u svrhu predizborne političke kampanje.

Međutim , veoma je zanimljivo zašto Sasvim druga priča nije pokrenula pitanje diplome Dinka Gruhonjića, neformalnog lidera novosadske opozicije i načina kako je dolazio do naučnih zvanja na Filozofskom fakultetu?

KO JE SASVIM DRUGA PRIČA?

Sasvim druga priča je nastala kao grupa građana i pred Novosađane je izašla na prošlim lokalnim izborima kada je ostala ispod cenzusa.

Međutim, ovogodišnja kampanja, logistika, predizborni materijal, štandovi po celom gradu su pokazatelj da su određene strane ambasade očigledno stale iza Sasvim druge priče i ostalih sličnih pokreta i udruženja građana, a sve u cilju destabilizacije Novog Sada i Srbije.

Zato ne čude konstantni napadi na državu, predsednika Aleksandra Vučića, kao i razni populistički slogani, preskupi video spotovi i promocija na društvenim mrežama.

nsuzivo.rs

Tagovi:

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
16.05.2024 11:20

Ne moraju doci, daj samo ovaj sljam da oteramo, ej primitivci moji… 🙂

Last edited 9 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
NikolaVeliki
17.05.2024 15:20
Odgovori  SNS Uzivo

Kada kažeš šljam, misliš na Dinka Gruhonjića ?

Gost
SNS Uzivo
17.05.2024 21:30
Odgovori  NikolaVeliki

Dinko je budala, mozda veca i od tebe… 🙂

Last edited 8 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
Oliver
16.05.2024 11:56

A zašto SNS to nije uradio? Ako bi SNS to obećao osvojio bi 70%. Evo na fakultetima Univerziteta u Novom Sadu zaposlena je prof. dr Marijana Dukić-Mijatović (doktorirala na privatnom pravnom), potom je zaposlena prof. dr Vera Zelenović (doktorirala na BK), potom doc. dr Ozren Uzelac (doktorirao na privatnom pravnom) i doc. dr Minja Bolesnikov (diplomirao i masterirao na privatnom fakultetu). Zašto za najbolje studente državnih fakulteta nema mesta?

Gost
Jelena Samardzina
16.05.2024 15:48

Ljudi koga lazete da ovo nije jedna od mnogobrojnih fantomskih lista u Novom Sadu.
Pogledajte bolje ko je na izbornoj listi ove tzv. opozicije.
Radnicij JKP Cistoce, koji su pre samo godinu dani bili ucenjivani da predju u SNS, kako ne bi bili poslati na deponiju.
Danas te iste ljude teraju da budu na listama tzv. opozicije, autonomasa i stranaka nac.manjina
U najmanju ruku vredjanje dostojanstva gradjana i dokle cete vise da se igrate sa gradjanima. Provaljeni ste

Gost
Ljiljana
17.05.2024 08:58

Zamislite, opozicija hoće da dođe na vlast!

Gost
NikolaVeliki
17.05.2024 15:25
Odgovori  Ljiljana

A tu opoziciju čine došjlački ološ iz bosanske džamahirije (alahovi ratnici), Dinko Gruhonjić i montenegrinska mafija i…. Ljiga Socijalista – Nenad Čanak, čiji je kum i lopov saradnik u privatizaciji DOS-a bio montenegrin Miodrag “šećer” Kostić

Gost
SNS Uzivo
17.05.2024 21:31
Odgovori  NikolaVeliki

Realno a ko drugi da dodje umesto Vucica, ja sam njegovu sliku drzao kao ikonu… 🙂

Last edited 8 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti