Foto: SBC

Predrag Bogdanović dominantnim nastupom protiv vladajućeg šampiona Džeksona Tortore stigao do najvažnije pobede u karijeri i pojasa prvaka „SBC“-ove lake kategorije.

Fenomenalno borilačko veče u Odžacima, na drugoj „SBC Revenge“ manifestaciji u samo dva dana, i na jubilarnoj četrdesetoj “SBC” priredbi, krunisano je dominantnim nastupom novosadskog borca Predraga Bogdanovića u najvećem izazovu dosadašnje karijere.

Bogdanović je tokom sve tri runde imao dominaciju protiv šampiona i borca svetske klase, iz legendarne „Chute Boxe“ akademije iz Brazila, Džeksona „Tortore“ Loureira.

U svom stilu, uz konstantna rušenja, kojih verujemo da je bilo u rekordnom broju, čak 21, uz pokušaje završnice i neprikosnovenu kontrolu i tempo kada je rvački segment u pitanju, Bogdanović je od prvog do poslednjeg minuta borbu vodio onako kako je on želeo, i stigao do titule najboljeg, protiv renomiranog brazilskog šampiona.

Foto: SBC

Predrag Bogdanović je trenutno prvorangirani borac Balkana na sajtu “Tapology”, i verujemo nakon ove pobede da može da uđe među najboljih 100 boraca na renomiranom sajtu “Fight Matrix”.

Neporaženi srpski šampion ima 12 uzastopnih pobeda, nijedan protiv protivnika sa negativnim skorom, uvek sa najboljim mogućim kvalitetom koji je bilo moguće dovesti u tom trenutku.

I to je ono što mladog Bogdanovića čini specifičnim i tako dobrim, i nadamo se, to je ono što mu će mu uskoro otvoriti vrata najveće svetske MMA organizacije, UFC.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments