Novosadski KMF ”International” u  petak, 16. februara dočekuje KMF ”Pirot” u maloj sali Spensa u 19.30 časova, u 12. kolu Prve futsal lige Srbije.

U prvom kolu Prve futsal lige Srbije posle zimske pauze, Novosađani su domaćini futsal klubu ”Pirot” koji je trenutno 11. na tabeli. Prioritet novosadskog kluba  je opstanak u najvišoj ligi domaćeg takmičenja i u narednoj sezoni.

”International” je trenutno osmoplasirani u ligi, a posle dovedenih pojačanja u zimskoj pauzi nadaju se i plasmanu u plej of  u koji ulazi prvih šest klubova na tabeli, kaže za portal nsuzivo.rs predsednik KMF ”International”, Nemanja Bošković.

,,Zadržali smo nosioce igre, predvođene futsal reprezentativcem Vladimirom Milosavcem, a doveli smo i pet pojačanja i smatramo da će nam pomoći da ostvarimo što bolji rezultat u ligi. Prvu deceniju postojanja našeg kluba dočekujemo u Prvoj futsal ligi, i to je za nas veliki uspeh, samim tim što posle više godina  naš grad ima predstavnika u najvišoj takmičarskoj futsal ligi u Srbiji’’, istakao je Bošković.

KMF ”International” poziva sve zainteresovane da u što većem broju podrže njihov klub, a ulaz na utakmicu je besplatan.

 

autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments