Претрага
Претрага
Close this search box.

NOVOSADSKI OSNOVCI SU BUDUĆNOST SPORTA: učenici OŠ “Jovan Popović” dobili novu sportsku opremu i rekvizite za fizičko

Foto: vojvodina.gov.rs

Učenici novosadske Osnovne škole „Jovan Popović” dobili su danas novu sportsku opremu i rekvizite za nastavu fizičkog. Opremu su im uručili pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i predsednik Saveza za školski sport Vojvodine Branislav Tešić.

Basta je ovom prilikom rekao da su deca koja pohađaju ovu osnovnu školu u prethodnoj školskoj godini postigla najbolje rezultate u školskom sportu u celom Južnobačkom okrugu.

„Kao nagradu za odlične rezultate, zajedno sa Savezom za školski sport Vojvodine, danas smo ovim sjajnim klincima doneli novu sportsku opremu i rekvizite za nastavu fizičkog, u vrednosti od stotinu hiljada dinara”, kazao je Basta i dodao da sa ovako dobrom decom ne moramo da brinemo za budućnost sporta na pokrajinskom nivou.

Predsednik Saveza za školski sport Vojvodine Branislav Tešić rekao je da se već godinama školama donira sportska oprema, naročito za učenike nižih razreda. On je naglasio da će nova oprema za OŠ „Jovan Popović” sigurno doprineti daljem razvoju sporta i još boljim rezultatima na sportskim takmičenjima.

Direktor OŠ „Jovan Popović” Goran Stevanović zahvalio je na doniranoj sportskoj opremi, istakavši značaj fizičke aktivnosti za odrastanje i formiranje stabilne ličnosti. On je dodao da škola ima dobru saradnju sa pokrajinskim sekretarijatima za obrazovanje i sport, kao i sa savezima za školski sport na svim nivoima.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti