“Novosadski Winter Fest” od 28. novembra do 29. decembra

       

Zimski festival ili “Novosadski Winter Fest” biće održan od 28. novembra do 29. decembra na Trgu slobode u Novom Sadu.

Tim povodom, u Gradskoj kući održana je konferencija za novinare kojoj su prisustvovali član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević, članice Organizacionog odbora festivala Milena Biga i Jelena Jovičić, Jelena Sabo iz ženskog tamburaškog sastava “La Banda” kao i Ana Frlin iz “Novosadskog damskog hora”.

“Drago mi je što je ova manifestacija za kratko vreme postala jedna od prepoznatljivijih koje se održavaju u zimskom periodu. Nama je taj period godine veoma bitan za turizam i uspeli smo da ga u poslednjih par godina skoro izjednačimo sa mesecima koji su nekada bili aktivni, pre svega mislim na maj i jul. U naredna dva meseca planira se mnogo događaja u Novom Sadu, a ovaj festival je jedan od onih na kojima će sigurno biti najveća pažnja. Кrenuli smo u kampanju Zimska fantazija sa Turističkom organizacijom Grada Novog Sada, koja će se voditi paralelno na društvenim mrežama ali i putem radio i tv stanica. Po svemu sudeći mislim da ćemo imati jako veliku posetu turista i da će ova zimska sezona biti najbolja do sada”, rekao je Milorad Radojević.

Jedna od organizatorki festvala, Milena Biga iz kompanije “Ninamedia” je istakla da je “Novosadski Winter Fest”  nastao po uzoru na najbolje svetske zimske festivale.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments