Foto: NS Market

NS Market zakazuje novi susret Novosađana sa kreativcima, zanatlijama, malim proizvođačima i umetnicima. Drugi po redu Dunavski NS Market organizuje se na Ribarskom ostrvu, u petak i subotu, 25. i 26. septembra 2020. godine pod sloganom “Jesen rana na Ribarcu“.

Manifestacija se održava u petak od 16 do 22, i u subotu od 11 do 22 sata. Radi bezbednosti izlagača, posetilaca i organizatora sve će se odvijati na otvorenom, kraj Dunava, u prijatnoj i lepo uređenoj bašti gastro bara “Berta“.

Ribarsko ostrvo omiljeno je mesto za odmor i relaksaciju Novosađana. Nalazi se na tri kilometra od centra grada. Bogata vegetacija obezbeđuje prijatnu svežinu i mir, a mirisi vojvođanskih specijaliteta iz restorana i čardi šire se i mame posetioce.
Sadržaje Ribarskog ostrva NS Market će obogatiti ručno rađenim proizvodima od keramike, drveta, tekstila, prirodnom kozmetikom kao i domaćom hranom sa vojvođanskih gazdinstava.

Кao i do sada, izlagačima će biti omogućeni optimalni uslovi za predstavljanje i prodaju proizvoda, a za posetioce uz bogatu ponudu očekuje zabavni i muzički pogram, edukativne radionice i poklone. Ulaz na NS market besplatan je za sve posetioce.

Zainteresovani izlagači/ce svoje prijave mogu slati na mail adresu: novosadskimarket@nsmarket.rs ili nas kontaktirati putem telefona 060/533-55-07. Dokumenti za prijavu i informisanje su dostupni i na stranici www.nsmarket.rs

Period ranih prijava traje do 15. septembra 2020. U tom periodu izlagačima je omogućema niža cene zakupa izlagačkog prostora.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments