NS Market pod sloganom “Kreativiraj se“ biće održan u subotu, 27. oktobra, od 11 do 19 časova, u prostoru Firchie Think Tank Studija.

Oktobarski NS Market, u skladu sa ovomesečnim sloganom “Kreativiraj se“, predstaviće najkreativnije proizvode i usluge.

Na tezgama NS Marketa naći će se najkvalitetniji i najkreativniji ručno rađeni odevni predmeti, nakit, aksesoar, dekoracije, zatim organski džemovi i sokovi, kao i najbolja prirodna kozmetika.

Posetioci će imati prilike da učestvuju u interaktivnoj radionici o pripremanju jela sa leblebijom pod sloganom “LeblebijaNaut – (pre)zalogaji od A do Š“. Osim konzumacije, gosti će dobijati i recepte, ali i nagrade.

Svi koji u subotu budu došli do Firčijevog studija u periodu od 16 do 18 časova prisustvovaće zanimljivom pesničkom performansu, koji će prirediti Svetlana Bogićević (Fabrika stihova). Ona će na licu mesta pisati pesme za svakog posetioca koji to poželi. Potrebno je samo da kažete naslov i za nekoliko minuta na poklon ćete dobiti pesmu napisanu samo za vas.

I ovog puta, NS Market podržaće nastup Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga koje prodajom umetničkih i ručnih radova članova i članica obezbeđuje deo sredstava za svoj rad.

Takođe, biće organizovan izbor za Naj štand, sa nagradama za publiku i izlagače.

Okrugli sto “Kreativno preduzetništvo u Vojvodini – aktuelni trenutak, perspektive i podrška“ biće održan u četvrtak, 1. novembra od 12 časova u Firchie Think Tank studiju. Okrugli sto organizuju NS Market, Misija Smart, Unija poslodavaca Vojvodine. Osim njih, na skupu će govoriti predstavnici pokrajinskog Sekretarijata za privredu i turizam, kao i stručnjaci iz oblasti kreativne industrije.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments