NS UŽIVO DONOSI PREPORUKE ZA SVE FILMOFILE Ukoliko volite tursku kinematografiju, OVO su neka ostvarenja koja će vas oboriti s nogu

Foto: Screenshot

Turska kinematografija je nakon popularne američke, kao i španskih sapunica koje su ranijih godina dizale rejtinge, uzela maha i već nekoliko godina traje “manija” turskih serija koje se emituju na domaćim malim ekranima.

Pregršt izbora turskih ostvarenja možete pronaći na “Netfliks” platformi koja nudi turske filmove, serije, kao i mini serije svih žanrova.

Trenutno je na ovoj platformi vrlo popularna serija “The Tailor”, priča o krojaču i njegovom burnom životu, kao i serija “Shahmaran“, priča koja za razliku od većine turskih tematika, sadrži elemente naučne-fantastike. Takođe, serija “The Club” dobila je visoku ocenu od gledalaca širom sveta.

Kada su u pitanju filmovi, jedan od filmova koji se najviše kotira na Netfliksu je “Love Tactics” koji je dobio i svoj nastavak, a film pod nazivom “Black money love” trenutno je najgledaniji na ovom sajtu.

Nešto starija ostvarenja koja su takođe dostupna na Netfliksu, a mnogi bi ih preporučili jesu “Paper Lives“, “My father’s violin“, kao i serija “Fatma“.

Ukoliko su vam dosadili američki, engleski i slični filmovi i serije, uz ovo možete spoznati drugačije žanrove, glumu, ali i otkriti neverovatne istinite priče koje ćete prepričavati porodici i prijateljima.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti