Претрага
Претрага
Close this search box.

NS UŽIVO NA FUTOŠKOJ PIJACI – Stigle prve lubenice, prodaju se na parče a cena jagoda u PADU! (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Gardening Know How

Reporteri portala NS Uživo obišli su jutros Futošku pijacu i proverili aktuelne cene voća i povrća. Ponuda je bogata, a na tezge su stigle i prve lubenice i dinje

VOĆE

Na Futoškoj pijaci osim prijatne atmosfere, prisutan je miris voća i cveća. Jagode se prodaju na korpice i koštaju od 150 dinara. Narandže koštaju od 180 dinara dinara. Kilogram limuna košta 200 dinara. Na tezgama su prisutne jabuke različite vrste. Cena oscilira, u zavisnosti od vrste, pa je tako za kilogram potrebno izdvojiti od 60 do 100 dinara. Kilogram banana košta od 120 dinara za kilogram. Za kilogram trešnje potrebno je izdvojiti od 250 dinara za kilogram. Na tezge su stigle i prve kajsije. Naime, za kilogram ove voćke potrebno je izdvojiti od 380 dinara. Kruške koštaju od 170 dinara. Lubenica se prodaje isečena i upakovana a cena se kreće od 220 dinara pa naviše. Dinje koštaju od 200 dinara pa naviše.

Foto: nsuzivo.rs

POVRĆE

Mladi luk košta 60 dinara za vezu. Kilogram tikvica košta od 150 dinara. Veza rotkvica košta od 60 dinara. Kilogram kupusa košta od 80 dinara. Ako volite krompir salatu sa lukom, navedene sastojke možete pronaći na ovoj novosadskoj pijaci. Pa tako za kilogram krompira, potrebno je izvdojiti od 170 dinara a za kilogram crnog luka 160 dinara. Za sveže salate izbor je takođe bogat.

Foto: nsuzivo.rs

Kilogram krastavca košta 120 dinara, zelena salata košta od 40 dinara. Ljuta papričica košta 30 dinara, prodaje se na komad. Beli luk košta 15 dinara.  Ljubičasti luk košta od 180 dinara. Mladi krompir košta 170 dinara. Žuta paprika košta od 200 dinara, dok je za rogu potrebno izdvojiti od 220 dinara.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti