NS Uživo obara rekorde čitanosti!

Naš portal sve je bliži da ovog meseca postavi novi lični rekord po broju poseta sajtu. Od kako smo predstavili portal 2017. godine beležimo konstantan rast, ali i sve duže vreme zadržavanja posetilaca na sajtu.

Upravo je to najbolji pokazatelj kvaliteta sadržaja koji možete pronaći na nsuzivo.rs, a ekipa novinara koji čine našu redakciju svakodnevno se trude da vas prvi obaveste o važnim tekućim i vanrednim dešavanjima.
Kao i obično, najčitanije su one vesti koje potiču iz domena crne hronike, zatim servisne informacije, politika, intervjui, kolumne.

Broj sa kojim ćemo dočekati jul, trebalo bi da iznosi preko 4 miliona ukupnih poseta, sa više od 800.000 registrovanih jedinstvenih adresa, sugerišu trenutni podaci. To je tri puta veći broj jedinstvenih korisnika, nego što naš grad ima stanovnika.

I u buduće ćemo se truditi da budemo adresa na kojoj ćete prvi čitati vesti o onim stvarima koje direktno utiču na život Novosađana. Od stanja na putevima, gradskih gužvi i saobraćajnih nezgoda, preko korisnih servisnih informacija, zabave, politike i hronike, sa nama ćete uvek biti u toku.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti