Naš portal sve je bliži da ovog meseca postavi novi lični rekord po broju poseta sajtu. Od kako smo predstavili portal 2017. godine beležimo konstantan rast, ali i sve duže vreme zadržavanja posetilaca na sajtu.

Upravo je to najbolji pokazatelj kvaliteta sadržaja koji možete pronaći na nsuzivo.rs, a ekipa novinara koji čine našu redakciju svakodnevno se trude da vas prvi obaveste o važnim tekućim i vanrednim dešavanjima.
Kao i obično, najčitanije su one vesti koje potiču iz domena crne hronike, zatim servisne informacije, politika, intervjui, kolumne.

Broj sa kojim ćemo dočekati jul, trebalo bi da iznosi preko 4 miliona ukupnih poseta, sa više od 800.000 registrovanih jedinstvenih adresa, sugerišu trenutni podaci. To je tri puta veći broj jedinstvenih korisnika, nego što naš grad ima stanovnika.

I u buduće ćemo se truditi da budemo adresa na kojoj ćete prvi čitati vesti o onim stvarima koje direktno utiču na život Novosađana. Od stanja na putevima, gradskih gužvi i saobraćajnih nezgoda, preko korisnih servisnih informacija, zabave, politike i hronike, sa nama ćete uvek biti u toku.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments