Претрага
Претрага
Close this search box.

NS UŽIVO RADIO uskoro sa vama na frekvenciji 89.5 MHz – Na jednom mestu, samo za vas- najveći domaći i strani hitovi i najvažnije informacije! (VIDEO)

Foto: nsuzivo.rs

Sledeće godine NS Uživo obeležava prvu deceniju postojanja. Fejsbuk stranica “Uživo sa novosadskih ulica” 2017. godine postala je informativni portal, koji svega nekoliko meseci nakon puštanja u rad, broji svoje prve milionske prikaze.

Ne tako davno, najbrži portal u gradu pokrenuo je i emisiju “NS News”, koja je dostupna na Instagram i Facebook profilu, YouTube kanalu, TikTok-u kao i portalu NS Uživo.rs. Politika, hronika, sportske teme, servisne informacije i mnoge druge vesti na koje ste već navikli došle su u novom formatu, a sa glavnim ciljem da objedinimo najaktuelnije teme dana na teritoriji Novog Sada i okoline. Emisiju “NS News” imate priliku da gledate svakog radnog dana od 18.00 časova na već pomenutim platformama.

Posle skoro deset godina, spremni smo da najbrže vesti i najvažnije informacije za Novosađane, prenesemo i na radio talase.

Početak emitovanja programa na frekvenciji 89.5 MHz planiran je tokom maja, kada će se u etru čuti neki od najvećih hitova domaće i strane muzike. Za ljubitelje dobrog zvuka, pažljivo smo odabrali svima najdraže pesme, naše i svetske, pop i rok scene. Svakodnevni kratki predah od popularnih numera, pravimo isključivo kako bismo vam preneli najvažnije informacije iz Novog Sada i Srbije.

Do prvog slušanja, pogledajte naš promotivni spot za NS Uživo radio, u susret muzici koja će svakodnevicu učiniti zabavnijom. 89.5 FM – Frekvencija kojoj verujem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Vratite deltu
30.04.2024 19:08

Sramota

Gost
Nikola
30.04.2024 21:48

Mogu misliti koje ćete laži širiti.

Gost
Oteto prokleto
02.05.2024 00:09

Oteta dozvola od radio Delte, ali proćiće i to nekad…

Povezane vesti