DOBRE VESTI! Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je vašom zaslugom portal nsuzivo.rs nominovan za SPECIJALNU NAGRADU PUBLIKE u okviru izbora TOP 50 – najbolje online stvari, u organizaciji redakcije PC PRESS-a.

Zahvalni smo vam na predlozima upućenim redakciji PC PRESS-a zahvaljujući kojima smo se našli među DESET NAJBOLJIH PORTALA PO IZBORU PUBLIKE na jedinom zvaničnom izboru te vrste u Srbiji, a sada vas molimo da učinite još jedan mali korak i glasate za nas kako bismo i osvojili ovu prestižnu nagradu.

Važno je napomenuti da je sa jednog Fejsbuk naloga moguće glasati samo jednom, tako da se nadamo da ćete odabrati baš nas. Nije ostalo još mnogo vremena, zato budite brzi i glasajte za nas najkasnije do ponedeljka 22.01.2017. u 15 časova, kada će glasanje biti zvanično zaključeno.

Koliko je i sama nominacija na prestižnom takmičenju redakcije PC PRESS-a TOP 50 veliki uspeh svedoči i podatak da se portal nsuzivo.rs nakon nepuna dva meseca postojanja i preko 100.000 pratilaca na društvenim mrežama, po izboru publike našao u društvu internet stranica u Srbiji koje su već godinama u samom vrhu po posećenosti i  predstavljaju relevantan izvor informacija, kao što su sportklub.rs i internet stranica javnog servisa RTS.

Nastavićemo da radimo još bolje kako bismo opravdali vaša očekivanja.

HVALA NA POVERENJU!

Vaš portal nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments