Aukcija na kojoj će se naći rekviziti naših sportista i donatorsko veče za prikupljanje preostalog novca, neophodnog za izgradnju roditeljske kuće deci oboleloj od raka, održaće se u četvrtak, 5. decembra u svečanoj sali hotela “Šeraton”.

Večera će početi u 19 časova.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR poziva sve društveno odgovorne kompanije, institucije, ustanove, rotari klubove da se odazovu ovom pozivu i pomognu izgradnju temelja kuće u Beogradu, u kojoj će boraviti mališani oboleli od raka.
Donatorsko veče i aukcija održava se uz podršku glumaca iz “Državnog posla”, kik boksera Nenada Pagonisa, pevačice Saške Janković, vokalnog sastava “Muzika srca”, hotela Sheraton i MK Grupe.
“Roditeljske kuće, kojih u Srbiji ima pet, od posebne su važnosti za lečenje dece i pomoć njihovim roditeljima. NURDOR obezbeđuje ovu vrstu objekata u gradovima u kojima postoje terapijski centri za lečenje dece od raka, pa se tako po jedna roditeljska kuća nalazi u Nišu i Novom Sadu, dok u Beogradu postoje tri takve kuće”, kaže predsednica NURDOR-a Joland Кorora za 021.rs.
Кako navodi, ova opcija najviše znači porodicama koje nemaju materijalnih mogućnosti da priušte adekvatan smeštaj i da pokriju sve troškove života u Beogradu dok traje lečenje.
Uz aukciju i bogat muzički program, za učesnike će biti organizovana i svečana večera.
Iznos kotizacija je 10.000 dinara. Prijave su moguće na mejl adresu [email protected]
Izvor: 021.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments