Претрага
Претрага
Close this search box.

NVO-ZELENA-LIBERALNA MAFIJA

Foto: gradskeinfo.rs

U prethodnom periodu smo svedoci jednog posebnog društvenog fenomena koji se dešava u Srbiji. Političke stranke koje su bile okosnica DOS, nakon dekade svoje vlasti iza sebe su ostavile popriličan haos u državi i društvu.

To je rezultiralo korenitim promenama na političkom spektru i gubitkom poverenja dobrog dela građana koji su svojim glasovima i aktivizmom podržavali stranke koje su bile nosioci petooktobarskih političkih promena.

S obzirom da su strane službe i razne interesne grupe izgubile uticaj da sistemski, preko političkih stranaka utiču na politička dešava u Srbiji, okrenuli su se drugačijem načinu delovanja.

Reč je o osnivanju različitih NVO, koje se finansiraju isključivo preko stranih donacije.

Foto: nsuzivo.rs

Karakteristika ovih organizacija jeste da imaju svega par članova, ali po pravilu imaju ekskluzivne prostore iz kojih deluju, kvalitetan i skup marketing, a ono što je posebno zanimljivo jeste da imaju izuzetno puno medijskog prostora.

Po šablonu, operativne vođe takvih NVO su uglavnom večiti studenti koji uhlebljenje vide upravo u ovakvoj vrsti političkog aktivizma, a njih po pravilu podržavaju „nezavisni“ umetnici. Pa tako imamo situaciju gde glumica Ceca Bojković poziva ljude na odbranu Šordoša. Dakle, „nezavisna“ umetnica ne zna ni naziv lokaliteta, sigurno ne zna ni gde se isti fizički nalazi, a za GUP verovatno nije ni čula.

Deo matrice pored lažne zelene agende je i fizičko nasilje. Aktivisti svesno provociraju reakciju policije, a kada se ista desi, kreće drugi stadijum delovanja, a to su medijski natpisi.

Foto: gradskeinfo.rs

Jedan od naslova na internet portalima je bio „Policija tuče ženu“, a ispostavilo se da je reč o muškarcu u punoj snazi, koji je pritom autonomaški aktivista i koji je bio izuzetno nasilan pre reakcije policije i hapšenja.

Nikada se ne priča o huliganima na protestima, pošto oni izgleda postoje samo na fudbalskim stadionima. Ne govori se o materijalnoj šteti koja nastane posle blokada puteva ili lomljenja izloga.

Za sve ovakve stvari, „nezavisni“ novinari su slepi i gluvi.

Iz svega navedenog vidimo da postoji NVO mafijaška hobotnica sa jasnom podelom zadataka i aktivnosti.
Finansije iz inostranstva, „nezavisni“ mediji, organizatori i plaćeni nasilnici- građanski aktivisti.

gradskeinfo.rs/nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
DB
28.07.2022 18:26

Od cega zive pogacar i brkovic? Od kojih para placaju rezije? Izgleda da je zanimanje aktivista veoma unosno cim mogu u toku radnog vremena da sede u kampu na dunavu i mlate praznu slamu ili da sutaju policiju koja zbog njih na +40 mora da stoji u ful opremi na betonu satima…

Povezane vesti