Претрага
Претрага
Close this search box.

OBELEŽEN SPORTSKI DAN U BLOKU Đurić: Grad Novi Sad će nastaviti aktivno da radi na unapređivanju uslova za treniranje i bavljenje sportom (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je sa pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu Danetom Bastom i članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom sportskom danu u Bloku koji je upriličen nizom različitih sportskih aktivnosti.

– Grad Novi Sad je poznat kao grad sporta i svetskih i uspešnih sportista, grad koji neguje sve sportske discipline kako u profesionalnom tako i u rekreativnom smislu. I baš zato smo danas u Bloku da zajedno podržimo ovu plemenitu ideju i sve građane koji će učestvovati u sportskom takmičenju. Da bi uslovi za bavljenje sportskim aktivnostima bili bolji, Grad se trudi da ulaže i unapređuje sportske terene širom Novog Sada, a sami smo svedoci da današnje vreme, savremeni način života i vladavina tehnologije sve više nas udaljava od fizičke aktivnosti, i zbog toga je osnovni zadatak svih nas da na sve načine podstičemo i promovišemo fizičku aktivnost kao jednu od najviših vrednosti zdravog stila života, kao što vi to danas činite, a Grad Novi Sad nastaviće aktivno da radi na unapređivanju uslova za treniranje i bavljenje sportom- rekao je gradonačelnik i zahvalio domaćinima, iz MZ „Omladinski pokret”, na uspešnoj organizaciji.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta istakao je da je sport veoma bitan segment našeg društva i da se na taj način spajaju benefiti fizičke aktivnosti, zdravlja i druženja.

Predsednik MZ „Omladinski pokret” Čedo Gromilić zahvalio je Gradu i Pokrajinskom sekretarijatu na podršci i istakao da Mesna zajednica organizuje niz manifestacija sa ciljem da se građani druže i uživaju u slobodnom vremenu kroz raznovrsne sadržaje i aktivnosti.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti