Foto: nsuzivo.rs

Borislav Pajser Novaković u javnosti još poznat i kao Bora Solunac, Jeremićev operativac za Novi Sad sazvao je danas konferenciju za medije, ali samo za one koje smatra podobnim.

Borac za slobodu izražavanja koji deli medije na podobne i nepodobne, borac protiv nasilja čiji sin uništava imovinu po gradu, borac protiv kriminala koji je oštetio grad u aferi Bulevar Evrope, borac za istinu koji je glasao iz Soluna, to je Borislav Novaković.

Novaković je i danas kao i na svakoj konfereniciji izneo niz gnusnih laži o budućim projektima u Novom Sadu. Marksista koji je stručnjak za sve sfere života i koji glumi takozvanog borca za ekologiju i pravdu, ali samo pred medijima koje smatra podobnim uz napred dogovorena pitanja.

Zato je svoje  male ulične performanse preselio u zonu komfora u kancelariju iznad kafića iz kog je onomad slao omladince pred novinare, a kasnije ih častio zasluženom kafom, jer ih je koristio kao živi zid protiv pitanja novinara o njegovim nestašlucima.

Ovako je javnost još jednom ostala uskraćena za odgovore na brojna pitanja o Borinim aferama.

D. Kovač

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ben
09/10/2021 09:51

Al ti je bilo slatko kad si bio na funkciji,pa si sad ljubomoran što ovi imaju čarobni štapić.
Dok god u Srbiji ne zaživi ZDRAVSTVO(operacije se rade u privatnim ordinacijama a u državnim se čeka po 3 godine),PRAVOSUĐE(sirotinja plaća kazne i boravi po zatvorima) I PROSVETA (deca nam se zatupljuju online) neću podržati ni jednu vlast,a to znači nikad.Baš nam je lepo,tako nam i treba.