OBLACI I KIŠA – DANAS NIGDE NE KREĆITE BEZ KIŠOBRANA! Evo kada nam se konačno vraća SUNCE, biće čak 25 stepeni!

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 16°C do 20°C.

U Srbiji i preovlađujuće oblačno sa kišom mestimično. Biće i malo sunčanih intervala, pre svega na severu. Vetar slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 12°C, a maksimalna od 16°C do 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 10°C do 14°C.

U Beogradu sveže i oblačno sa kratkotrajnom kišom povremeno. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna oko 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 14°C. U Nišu sveže i oblačno sa kišom povremeno. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna oko 17°C. Uveče je moguća kiša koja prestaje.

U Užičkom regionu sveže i oblačno sa kišom mestimično. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 10°C, a maksimalna od 16°C do 18°C. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa kišom i najviše do 10°C na 1000 mnv. Novi Sad: U četvrtak promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, maksimalna oko 18°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 13°C. U Subotici sveže i promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna oko 19°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 12°C.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vreme narednih dana

U petak toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajne kiše ili ponekog lokalnog pljuska. Vetar slab severoistočni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 11°C, a maksimalna od 19°C do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 11°C do 16°C. Za vikend suvo i još toplije sa dužim sunčanim periodima, s tim što u nedelju popodne može biti ređih lokalnih pljuskova na jugozapadu i jugu Srbije. Maksimalne temperature oko 25°C u subotu i nedelju. U ponedeljak i utorak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima.

mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti