Претрага
Претрага
Close this search box.

Očekuje se pojačan saobraćaj popodne i uveče zbog Svetog Nikole

Foto: elements.envato.com

Pojačan intenzitet saobraćaja zbog slave Sveti Nikola očekuje se danas u popodnevnim i večernjim časovima, izjavio je za Tanjug Jovica Mitić iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

“Produžen je vikend za sve one koji praznuju i iz tog razloga očekujemo promenljiv intenzitet saobraćaja tokom celog dana. U ovim jutarnjim časovima biće malo pojačanog saobraćaja na prilaznim putevima većim gradskim centrima, a veliki broj vozila očekujemo u večernjim sati“, rekao je Mitić.

On je apelovao na vozače da obrate pažnju na poledicu, mokar kolovoz, mostove i nadvožnjake jer ukoliko naiđu na te deonice, vrlo brzo se gubi kontrola nad vozilom.

Mitić savetuje vozačima da danas posebno obrate pažnju, iako su prividno kolovozi suvi i padavina nema, ali temperature su te koje stvaraju veći problem vozačima.

Takođe, kaže da magla u Vojvodini, na putevima u okolini Sombora, Novog Sada, Subotice, smanjuje vidljivost na nekih 200 metara.

“Dežurne službe JP “Putevi Srbije” su sve na intervenciji.
Rade na posipanju kritičnih deonica. Savetujemo vozačima da zbog opasnosti od poledice, drže propisano odstojanje i prilagode brzinu”, rekao je Mitić.

tanjug.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti