“OD IGLE DO LOKOMOTIVE” Najlon kao nezaobilazna stanica vikendom – evo šta nude PRODAVCI ovog vikenda i koje su cene (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Ilustracija/newslite.com

Nakon Drugog svetskog rata, šezdesetih godina prošlog veka počinje pravi procvat Najlon pijace. Naime, za taj vremenski period postoji i pretpostavka da je ovaj buvljak dobio naziv Najlon pijaca

Sugrađani su iznosili polovnu garderobu, stari nameštaj i prodavali na kartonima – odnosno improvizovanim tezgama.

Pojedinim sugrađanima petak je rezervisan za posetu Najlonske pijace, dok je većini merak – obići Najlon nedeljom. Da svaka roba ima svog kupca, to ova pijaca  i dokazuje. Na tezgama, ali i improvizovanim tezgama možete pronaći sve što tražite – od nameštaja, garderobe, alata, cveća.

Pregršt opcija po nižim cenama u odnosu na specijalizovane prodavnice

Garderobu možete pronaći u dve opcije – ljudi koji prodaju novu garderobu ali i polovnu. U narodu rečeno, za svačiji budžet. Tako se cene i kreću. Naime, polovna garderoba kreće se od 500 dinara pa naviše, u zavisnosti za kojim delom odevne kombinacije ste u potrazi. Na tezgama nova garderoba prodaje se po ceni od 600 dinara do 2.000 dinara za majice, a šorcevi koštaju od 800 dinara do 3.800 dinara.

Foto: nsuzivo.rs

Papuče koštaju od 600 dinara do 2.000 dinara, u zavisnosti od modela. Patike možete pronaći po ceni od 2.700 dinara pa naviše.

Moramo napomenuti da ova pijaca nudi i pregršt antikviteta. Njihova cena kreće se od 300 dinara pa naviše, u zavisnosti od modela ali i prodavca – koliko vam može sniziti cenu.

Nameštaj se nalazi u posebnom delu. Za dvosed, neophodno je izdvojiti od 220 evra. “Ležaji luks” koštaju od 200 evra pa naviše. Ležaljke koštaju od 70 evra pa naviše. Kuhinjski set – sto i pet stolica koštaju od 320 evra.

Foto: nsuzivo.rs

Ukoliko vam je potrebno nešto od tehnologije u ponudi se mogu pronaći – telefoni, televizori, punjači, slušalice, zvučnici, gejming setovi.

Ali ako ste u potrazi za nečim što će vam oplemeniti dom – i to možete pronaći na Najlonu. Naime, pronašli smo razne modele zavesa, satova, unikatnih ramova za slike, vaze… To sve možete pronaći po pristupačnim cenama – naravno uvek cena može da se koriguje.

Ljubitelji stripova  za vas se može pronaći ponešto. Unikatna stara štampana izdanja. Cena stripova kreće se od 300 dinara pa naviše.

Ukoliko ogladnite dok obilazite Najlon, u ponudi imate I restorane ali I fast food-ove. Za veliku pljeskavicu potrebno je izdvojiti od  400 dinara, dok je za malu potrebno izdvojiti 350 dinara. Ukoliko želite da sednete u neki od restorana, potrebno je izdvojiti do nekoliko hiljada u zavisnosti od toga šta poručite.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti