Претрага
Претрага
Close this search box.

Od petka počinju radovi u Ulici Branka Radičevića u Begeču, a radovi u Ulici Ilije Vučetića u Novom Sadu su u završnoj fazi (FOTO)

Foto: Grad Novi Sad

U proteklim danima, povoljni vremenski uslovi iskorišćeni su za intenzivno izvođenje radova u okviru redovnog održavanja objekata putne privrede, kako bi se obezbedilo što efikasnije i učinkovitije odvijanje saobraćaja na teritoriji Grada Novog Sada.

Danas, u utorak 14. marta, otpočeli su radovi u Ulici cara Lazara, u Futogu, na deonici od ul. Branka Radičevića do ul. Braće Bošnjak, na kojoj je saobraćaj potpuno obustavljen. Početkom aprila tekuće godine, nakon završetka ove deonice, koja predstavlja prvu fazu radova, otpočeće druga faza, kojom je obuhvaćena deonica od ul. Braće Bošnjak do državnog puta.

Foto: Grad Novi Sad

U Begeču, u petak, 17. marta, počinju radovi u Ulici Branka Radičevića. Radovi će se izvoditi na deonici od Ulice Vuka Karadžića do Dunavske ulice. Prilikom izvođenja radova, saobraćaj na ovoj deonici neće se odvijati. Radovi će trajati oko dvadeset dana.

Radovi na popravci kolovoza u jednosmernoj Ulici Ilije Vučetića u Novom Sadu u završnoj su fazi.

Foto: Grad Novi Sad

Kako bi odvijanje saobraćaja bilo što bezbednije i ekonomičnije, mole se svi učesnici u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja i da posebnu pažnju obrate na saobraćajnu signalizaciju.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti