Od sutra izmena režima saobraćaja u Stražilovskoj ulici i na Bulevaru oslobođenja

Foto: elements.envato.com

Koristeći povoljne vremenske uslove, odnosno letnji period, kada se na gradskim saobraćajnicama očekuje manji intezitet saobraćaja, Grad Novi Sad pristupiće radovima na poboljšanju putne infrastrukture, a u cilju stvaranja uslova za efikasnije i bezbednije odvijanje saobraćaja.

U okviru redovnog održavanja putne infrastrukture, u petak, 11. avgusta 2023. godine, počinju radovi na popravci kolovozne konstrukcije u Stražilovskoj ulici, na deonici od Bulevara cara Lazara do Radničke ulice. Prema planiranoj dinamici, završetak radova očekuje se 15. avgusta 2023. godine.

Tokom trajanja radova, radi njihovog što bržeg i kvalitetnijeg izvođenja, saobraćaj će u potpunosti biti obustavljen.

Tokom današnjeg dana izvršeno je obeležavanje horizontalne signalizacije, u desnoj kolovoznoj traci na Bulevaru oslobođenja, na deonici od ulice Pavla Papa do Bulevara kralja Petra I i ova deonica će od sutra ujutro biti otvorena za saobraćaj.

Od  petka 11. avgusta,  na snazi će biti privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru oslobođenja, u levoj kolovoznoj traci, u delu od ulice Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I, a o daljim izmenama režima saobraćaja javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Za vreme izvođenja radova u jednoj kolovoznoj traci, saobraćaj se odvija dvosmerno u suprotnoj traci, sa ograničenjem brzine na 30 km/h.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti