Претрага
Претрага
Close this search box.

Od sutra počinje PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA za 113. kupališnu sezonu na Štrandu

Foto: dnevnik.rs

Kupališna sezona na Štrandu zvanično je počela 1. maja. Ulaz na plažu će biti slobodan do 14. maja, a prodaja sezonskih ulaznica će početi sutra, 7. maja, na glavnoj blagajni Štranda.

Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri ulaznice, a zakupci malih kabina na dve ulaznice po ceni od 300 dinara. Dokumentacija koju je potrebno priložiti je potvrda o plaćenom zakupu kabine za tekuću godinu (original na uvid).

Cene ulaznica se nisu menjale od 2010. godine, pa je tako za dnevnu ulaznicu potrebno je izdvojiti 50,00 dinara, 1.345 dinara za sezonsku ulaznicu bez popusta i 1.150 dinara za sezonsku ulaznicu sa popustom (đaci, studenti, penzioneri). Radno vreme blagajne u periodu do 14. maja je od 8.oo do 16.00 časova, nakon 13. maja radno vreme je svaki dan od 8.00 do 19.00 časova.

Kao i prethodnih godina akcija „Humanitarni ponedeljak“ se nastavlja i ove godine, u okviru ove akcije ulaz na plažu ponedeljkom se neće naplaćivati, a posetioci plaže će u zamenu za kartu moći da prilože pomoć u skladu sa svojim mogućnostima. Svi sugrađani koji imaju potrebu za pomoć u lečenju teških i retkih bolesti svoje zahteve mogu predati na glavnoj blagajni Štranda.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti