Претрага
Претрага
Close this search box.

ODRŽAN PRVI URBANI BUVLJAK NA TEMERINSKOJ PIJACI

Foto: Ustupljena fotografija

Na Temerinskoj pijaci, u subotu, 11. maja, od 11.00 do 17.00 sati, poprviput,organizovan je Urbani buvljak. Ova manifestacija predstavlja novikonceptbuvljaka, stavljajući težište na održivost , ponovnu upotrebustvariiprostora.

Pored prodajnog dela, posetioci su imali priliku da uživaju i u razvnovrsnom muzičkom programu.

– Temerinska pijaca jedna je od najstarijih pijaca u Novom Sadu. Smeštena je nasvega nekoliko minuta od strogog centra grada, u starom gradskom jezgru. Ušuškana u krošnje mnoštva drveća, u svom okviru ima i uređen parking i predstavlja pravu malu oazu za uživanje i kupovinu. Pijace su mesto okupljanja, a naša ideja je da i Urbanim buvljakom, ali i drugim manifestacijama koje će ovde biti organizovane još više oživimo ovaj prostor – izjavio je Vladimir Stojković, direktor JKP “Tržnica” Novi Sad na otvaranju manifestacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Kostadin
11.05.2024 21:48

Procenat zauze a tezgi na Ribljoj pijaci je na karastrofalno niskom nivou od manje od 15 %. Vecina kupaca-potrošača je napustilo Riblju pijacu zbog nestručnog upravljanja pijacom i terorom nekoliko nakupaca.

Gost
Duća
13.05.2024 15:11

Od vajkada se zna da je buvljak ,pijaca za one sa plitkim džepom, da ne kažem za sirotinju.Kako kupci, tako i prodavci. Cvetali su buvljaci 90-ih, a bogami, cvetaju i nekoliko godina u nazad.Pored toga cvetaju i one “agencije”što predskazuju budućnost (treće oko i td.)skok u budućnost, kako se dočekati na noge posle ikad većeg skoka u budućnost,pardon,iz budućnosti.Šta reći kad narod mentalno posrne,pa glasa za crvenu ili dve.

Povezane vesti