Претрага
Претрага
Close this search box.

Održani 41. Majski susreti vatrogasaca – pokazano tradicionalno gašenje požara zaprežnim vozilom! Grad dobitnik plakete za podršku dobrovoljnim vatrogascima (FOTO)

Foto: DVD Kisač

U Kisaču su se održali 41. Majski susreti vatrogasaca. Događaju je prisustvovao i zamenik gradonačelnika Novog Sada Igor Crnobarac

Ovaj događaj okuplja vatrogasne ekipe iz celog regiona, pružajući im priliku da pokažu svoje veštine i razmene iskustava.

Foto: DVD Kisač

-Dobrovoljni vatrogasci izveli su vežbu gašenja požara zaprežnim vozilom, tradicionalnom tehnikom koja se nekada koristila. Takođe, vatrogasci su simulirali vežbu gašenja automobila u plamenu – rekli su za NS Uživo iz DVD Kisača i dodali:

Foto: DVD Kisač

-Na Majskim susretima u Kisaču dobili smo priliku da svedočimo impresivnoj vežbi gašenja automobila u plamenu, izvedenoj od strane naših hrabrih dobrovoljnih vatrogasaca u saradnji sa VSB Novi Sad. Njihova hrabrost, veštine i brza reakcija su bili zadivljujući dok su se borili protiv vatre i osigurali sigurnost. Ovaj događaj dodatno ističe njihovu predanost zaštiti života i imovine.

Foto: DVD Kisač

Zamenik gradonačelnika prisustvovao je otvaranju programa, a u znak zahvalnosti za izuzetan doprinos unapređenje i razvoj uručena mu je plaketa. Takođe Grad Novi Sad je dobitnik plakete za podršku dobrovoljnog vatrogastva.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti