Izvor: Promo
Jedan u nizu muzičkih festivala konceptualne muzike koji će obogatiti ponudu Novog Sada, a samim tim i Vojvodine, jeste Omladinski muzički festival “Dragi Bravo”. Nakon trodnevnog festivala na Kalemegdanu, kao i u Nišu, sugrađani će moći da posete ovu manifestaciju 24. septembra na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Ciljna grupa je generacija rođena devedesetih, čije je detinjstvo obeležio tadašnji popularni časopis “Bravo” – objašnjava Sara Kamarit ispred organizacije. Sve je počelo pre nekoliko godina sa istoimenom instagram stranicom koja ima više od 165 hiljada pratilaca.

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam je prepoznao značaj muzičkih festivala koji okupljaju mlade, studente, ali i sve poštovaoce određenih muzičkih pravaca, a sama organizacija “Dragi Bravo” upravo nudi široku lepezu žanrova i stilova za svačiji ukus – rekao je pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević i dodao da će ovo biti tradicionalna manifestacija.

Ovom žurkom 24. septembra na Tvrđavi, Dragi Bravo zatvara letnju sezonu, a ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima tickets.rs.

rtv.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments