OPENS je u okviru svog programa prethodne dve godine organizovao Nacionalni fandrejzing kongres OPENS FundCon, koji je nastao iz želje da odgovori kako na potrebe omladinskog sektora, tako i celog civilnog društva u cilju kreiranja održivosti.

Unapređujući sebe vraćamo se osnovnim vrednostima: Zato je ovogodišnji slogan OPENS FundCon onlajn kongresa “Back to the future“ , koji je ujedno recept za adaptiranje na novo normalno koje nas vodi u budućnost. Pandemija COVID-19 jasno nam je stavila do znanja da se svet menja, a uz njega iz temelja menjaju se i načini rad Civilnog/Omladinskog sektora. Vrednosti na kojima su postavljeni temelji sektora moraju se vratiti na prvo mesto, ali način rada i organizovanja se mora adaptirati na #NovoSad koje nas vodi u budućnost. Kroz jačanje Omladinskog sektora stvaraju se neophodni resursi za izgradnju bolje budućnosti za mlade.

Upravo zbog želje da pomogne drugima u jačanju njihovih kapaciteta na polju ljudskih resursa, marketinga i fandrejzinga, OPENS je okupio stručnjake koji mogu da pomognu sektoru u ispunjenju njihovih misija.

Ukoliko te zanimaju teme poput marketinga, ljudskih resursa ili fandrejzinga, koje ujedno obuhvataju tematiku brige o ljudima, zaposlenima, uvođenju marketing ili fandrejzing strategije – vreme je da se prijaviš na online OPENS #FundCon kongres!

Kreiranje sadržaja na društvenim mrežama – Instagram i TikTok održaće se 30. novembara u 18 časova.

Moderatorka je novinarka Maša Đorđević, a sagovornice Aleksandra Grujić, od početka 2019. godine članica Inicijative za ravnopravnost, inovativnost i društveni angažman – IRIDA i Katarina Ivakić, producent i body positive aktivista. 2018. godine osnovala je body positive udruženje “Kataliza“.

Kako plasirati vrednost, a ne robu? – predavanje je planirano sa početkom u 19 časova. Moderatorka je novinarka, Maša Đorđević a sagovornice Dunja Jovanović i Marija Radaković, autorke i voditeljke podkasta F.fm – audio formata u kom se kroz razgovore s relevantni.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments