OSTRVO NADOMAK NOVOG SADA KOJE SVAKO ZOVE DRUGAČIJE I KAKO STIĆI DO NJEGA? (VIDEO)

Foto: Gradske info

U toku našeg istraživanja skrivenih gradskih plaža i ovoga puta smo, baš kao i prethodnih, naleteli na nešto sasvim novo i drugačije, a što vas može potpuno raspametiti.

Nije nam trebalo puno, čini se svega nekoliko minuta nakon što smo prošli plažu Vok, da nam se sa leve strane ukaže bajkovito ostrvo.

Ostrvo se nalazi u blizini Beočina, a plaža koju smo posetili izranja samo ponekad, u čemu se i krije njena čar. Plaža kojoj se ime ne zna, nalazi se u sklopu Ljubavnog ostrva. Do plaže nije moguće stići pešaka zato vam toplo preporučujemo naše „spasioce“ iz firme „GT Star“ koji su nas prevezli i pokazali nam ovo skriveno mesto za kupanje i uživanje.

U razgovoru smo sa onima, koju ovu skrivenu oazu na Dunavu posećuju često, saznali da ostrvo nosi različita imena, te da je uglavnom namenjeno posetiocima koji žele mir, tišinu, ali i koji su spremni da se i upuste u potragu za novim mestom.

Plaža je prilagođena za odmor, kupanje, sunčanje, provod sa prijateljima, a može poslužiti kao usputna stanica tokom vožnje čamcem, kao zanimljivost koju nećete imati prilike često videti, pogotovo kada se vodostaj Dunava podigne.

Na našu sreću kupača je bilo taman toliko da možemo da dobijemo nekoliko različitih odgovora, a opet malo u odnosu na Štrand ili Oficirac sa kojih smo odlučili da pobegnemo zbog gužve.

U videu sa početka stranice pogledajte šta smo saznali o ovom ostrvu, te zbog čega morate da ga posetite!

A ako vam zatreba čamac da zaplovite u nepoznate i još uvek ne tako prepune plaže, pogledajte instagram stranicu „GT Star“ i raspitajte se u vezi svega što vas zanima. Ko zna – možda pronađete nešto baš po vašem ukusu, tako da vam vožnja do ostrva bude još izazovnija i bolja.

gradskeinfo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti