Foto: Milan Babić
Velika paukova mreža koja se sinoć pojavila i prekrila jedan deo zgrade na Bulevaru Mihajla Pupina bila je znak da je Spajdermen stigao u bioskop Arena Cineplex!
Tokom prošle noći, Spajdermen je ostavio svoje prepoznatljivo obeležje kao znak da je stigao u centralni novosadski bioskop, a Arena je na originalan način najavila dolazak dugoočekivanog nastavka filma o jednom od najpopularnijih superheroja svih vremena.
Premijera filma “Spajdermen – Put bez povratka” zakazana je za večeras u 20 časova u Areni Cineplex. Kako biste osetili pravu atmosferu, prošetajte do bioskopa i proverite kako izgleda Spajdermenova mreža, a mi ćemo pokušati da vam približimo kako izgleda radnja najiščekivanijeg filma godine.
„Spajdermen: Put bez povratka” prati događaje iz filma „Spajdermen: Daleko od kuće” iz 2018. godine, u kojem je negativac Misterio otkrio pravi identitet Spajdermena – Pitera Parkera. Prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj. Boreći se sa komplikacijama javnog identiteta, Piter traži od doktora Strejndža da iskoristi svoju magiju da vrati Piterovo ime u tajnost, dopuštajući na kraju Spajdijevim neprijateljima iz drugih realnosti (tj. prethodnih adaptacija) da se probiju kroz multiverzum. Piter će morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će promeniti njegovu budućnost već i budućnost čitavog Multiverzuma.
Ljubitelji Marvela kao i svi obožavaoci Spajdermena imaće priliku da na velikom platnu vide i Doktora Oktopusa, Zelenog Goblina, Elektra, Sandmana i Lizarda čije likove tumače njihovi originalni glumci.
Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk a njegovog prijatelja Doktora Strejndža tumači Benedikt Kamberbač. Svoje uloge Spajdermenovih prijatelja Mišel Džons i Neda Lidsa repriziraju Zendaja i Džejkob Batalon.
nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments