S obzirom da je početak akademske godine sve bliže, zvanično je otvoren Konkurs za ishranu u studentskoj menzi i smeštaj u 10 studentskih domova Studentskog centra Novi Sad. 
Kako ističu iz Studentskog centra, akademcima je na raspologanju 2.654 slobodnih mesta u domovima u Novom Sadu.

Iz Studentskog centra podsećaju da je tokom jula i avgusta završena rekonstrukcije glavne studentske menze. Ove akademske godine, neki studentski domovi biće renovirani. Sve sobe na trećem spratu i zajedničke prostorije studentskog doma “Car Lazar” dobiće nove parkete i pločice, dok će desno krilo doma “Sajmište” dobiti novi krov, navode u Studentskom centru Novi Sad. Takođe, pored doma Slobodan Bajić, i u domu “Veljko Vlahović” biće zamenjena vrata i uređene terase, dok će u domu “Nikola Tesla” biti zamenjena tuš kabine.

U unapeđenje uslova života studenata Studentski centar Novi Sad ove godine investirao više od 43.000.000 dinara, ističu iz ove ustanove, dodajući da se paralelno sa svim rekonstrukcijama, radi i na sprovođenju mera protiv Kovida 19.

Konkurs za studente prve godine traje od 1. do 15. septembra, a za studente svih ostalih godina od 16. septembra do 1. novembra.

Detalji konkursa objavljeni su na sajtu Studentskog centra.

S.K.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments