Otvoren konkurs: Za sve talentovane glumce i muzičare

       

U okviru projekta TeatarNova, koji Kulturanova sprovodi uz Opens 2019, organizuju se pozorišne radionice namenjene mladima. Radionice će se održavati sredom do 21. novembra u 21 čas u Teatru 34 (vesela kornjača), Pašićeva 34.

Radionice vode: Milana Božulić, omladinska radnica i Uroš Mladenovič, glumac.

Kroz realizaciju dramskih radionica na kojima će se pripremati predstava po tekstu “Romeo i Julija”, V. Šekspir, omogućeno je mladima da pozorišnim jezikom  predstave sebe i grad Novi Sad onako kako ga oni vide i doživljavaju.

Poziv je otvoren za sve mlade koji žele da budu član ekipe za kreiranje predstave koja će kao zajednički rad biti prikazana 22. oktobra u 20 časova.

Radionice su besplatne a zainteresovani prijave mogu poslati na mail: [email protected]

 

Ako te muzika pokreće voliš da sviraš, pevaš, baviš se Djing-om, dizajnom zvuka ili imaš ideje za dizajn muzičkih plakata, omota, postere, zanima te produkcija,Video editing, prijavu možeš poslati na link.

Kulturanova se već 17 godina uspešno bavi kulturom i jedan je od osnivača OPENS2019 inicijative. Na ovaj način ohrabruju se mladi umetnici  iz Novog Sada.

“Pozivamo vas da se prijavite za učešće u projektu MuzikaNova. Prijavom dobijate mnogo, besplatna mesta za probe, stručnjake koji će pomoći u muzičkom razvoju kao i besplatne radionice na temu muzike. Može?”.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments