Претрага
Претрага
Close this search box.

Otvoren rekonstuisani objekat Doma kulture u Bukovcu: Danas smo u prilici da otvorimo uređeni objekat, siguran sam da će stanovnici ovog dela grada biti ponosni na njega i da će ga rado koristiti

Foto: Grad Novi Sad
Zamenik gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić obišao je rekonstruisani objekat Doma kulture u Bukovcu koji koriste KUD “Milica Stojadinović Srpkinja” i Gradska biblioteka.

– Bukovčani znaju da je objekat bio potpuno devastiran i da je shodno tome bilo potrebno izvesti veliki broj različitih radova: zaustavljanje vlage, kompletna zamena stolarije, krovnog pokrivača, zatim postavljanje hidro i termoizolacije. Danas smo u prilici da otvorimo uređeni Dom kulture i ja sam siguran da će stanovnici ovog dela grada biti ponosni na njega i da će ga rado koristiti. Mi kontinuirano ulažemo u Bukovac i možemo da kažemo da smo mnogo uradili, ali ima još dosta posla i nećemo stati dok svi građani Novog Sada ne budu imali jednake uslove za život- izjavio je Milan Đurić.

Foto: Grad Novi Sad

U okviru radova na rekonstrukciji koji su počeli krajem 2021, a završeni sredinom ove godine, spušteni su plafoni, sređeni zidovi i postavljen je sportski pod u sali za probe. Postavljene su nove vodovodne, kanalizacione i elektro instalacije u objektu, dok su uvedene instalacije za računare, automatsku dojavu požara, zatim hidrantska mreža i gas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Đurić (@milandjuric77)

Takođe, opremljena je čajna kuhinja, a uvedeno je i podno i zidno grejanje. Na ulazu u objekat izgrađena je rampa za invalide, montirana je nadstrešnica i urađena fasada. Rekonstruisan je i deo ulične ograde, oformljen je pešački i kolski ulaz i uređeno je dvorište. U uređenje objekta iz budžeta Grada Novog Sada izdvojeno je 24.130.706,16 dinara.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti