Foto: facebook/ AUTO MOTO BERZA
U organizaciji Saveza vozača Vojvodine otvorena je Treća auto-moto berza na Novosadskom sajmu, koja će trajati do 5. septembra. Berza se održava u halama, Auli i na otvorenom prostoru sajma.

Na otvaranju Berze prisustvovao je član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević, koji je izjavio da su još od prve auto-moto berze održane 2019. godine želeli da ona bude i na Novosadskom sajmu.

-Drago mi je što sad, posle tri godine, možemo reći da su organizatori, Savez vozača Vojvodine,  u saradnji sa Sajmom, uspeli u tome, i što Grad Novi Sad podržava ovaj događaj od prvog dana. Iako je iza nas težak period, izazvan pandemijom korona virusa, Auto-moto berza je uspela da zainteresuje i izlagače i posetioce tako da ove godine imamo najveći broj izlagača, čak preko 70 – rekao je Radojević.

Dodaje da se posle perioda stagniranja izazvanog epidemijom, tržište automobila polako budi.

-Statistika prodaje automobila u 2021. godini je mnogo bolja nego u prethodnom periodu. Siguran sam da i jedan ovakav događaj utiče na to da ovi pokazatelji budu još bolji i da će biti prilika da se uspostave nove saradnje i novi poslovni kontakti – rekao je Milorad Radojević.

Foto: Grad Novi Sad

Marko Topa, predsednik Saveza vozača Vojvodine, rekao je da su za ovu godinu pripremili više različitih segmenata i novitete. Program je obogaćenim i testnim vozilima, plovilima i biciklima.

-Akcenat je na promociji zdravih stilova života, te će ponuda biti obogaćena biciklima – starim i novim, trotinetima, raznim bordovima i drugim sličnim prevoznim sredstvima- istakao je Topa.

Pored nastupa izlagača u zatvorenom prostoru, u subotu i nedelju, posetioce na otvorenom prostoru očekuju posebni, novi događaji, kao što je prvi „Track show“-segment vezan za kamionski transport.

Tokom Berze, prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma biće neophodno poštovanje svih preporučenih mera prevencije za organizatore, izlagače i posetioce.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments