Predrag Dragojević, glavni operativac Vuka Jeremića za Novi Sad, iako zaposlen u javnom peduzeću, vlasnik je vrlo luksuzne vikendice, koja prema današnjim cenama nekretnina vredi blizu 100.000 evra. Vikendica se nalazi na obali Dunava, u naselju Šangaj. Vikendica je sagrađena nelegalno. Na donjem nivou se nalazi veliki trem sa kućicom za roštilj, a na gornjem nivou se takođe nalazi velika terasa i više soba.

Kako smo već objavili Dragojević je zaposlen u JKP “Vodovod i kanalizacija”, gde prima platu iako ne dolazi na posao. Prema tvrdnjama naših izvora iz “Vodovoda” bruto plata zaposlenih kreće se oko 70.000 dinara, pa se postavlja pitanje kako s tako realtivno malom platom Jeremićev funkcioner uspeva da vodi tako luksuzan život. Samo da bi se platile komunalije i drugi računi za stan od recimo 50 kvadrata u gradu, neophodno je oko 25.000 dinara. Prosečna potrošačka korpa, prema proceni nadležnog ministarstva kreće se oko 47.000 dinara. Dakle, plata je dovoljna da pokrije najosnovnije životne troškove.

Novosađani s kojima je razgovarao naš portal smatraju da bi političari, bez obzira da li pripadaju vlasti i opoziciji morali bi da objasne poreklo svoje imovine.

– Ceo život radimo žena i ja, i jedva krpimo kraj s krajem. Godinama nismo bili na odmoru. Vikendica, čak i od 20 kvadrata je nedostižni san za nas – kaže Novosađanin, zaposlen u javnom preduzeću, koji iz razumljivih razloga, želi da ostane anoniman.

Slično mišljenje ima i Novosađanka zaposlena u poreskoj upravi.

– Plata je jedva dovoljna da platimo račune i prehranimo se. Nije mi jasno otkud ljudima koji rade za platu novac za luksuzne vikendice i skup život – kaže ona.

Kako saznajemo, Dragojevićeva vikendica koja je opremljena kaminom i drugim luksuznim sadržajima, predstavlja ekskluzivno mesto za tajna okupljanja Jeremićevih funkcionera.

nsuzivo.rs

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Srboholik
21/03/2021 15:16

Lopovčina!

Игор
21/03/2021 16:09

Министар полиције најбоље зна како је сада Пеђи Мафији. И Пеђа има тетку милионерку, можда је чак у питању иста “жена” која је по занимању професионална тетка милионерка. И најбоље да лично министар испита порекло новца јер се он баш разуме у ту област и има највеће искуство у Србији а и шире!

Nemanja
21/03/2021 20:19

Kako sada 47 000 potrosacka korpa kada predsednik kaze drugacije?

Queen
21/03/2021 21:18

seljak sa slane bare / prodavac radnih mesta
ceo NS zna

Ivan
21/03/2021 22:58
Reply to  Queen

Na koga mislite?

Timski
22/03/2021 13:48

Bolje pisite o Bokanu lopovu sto prodo organizaciju i ljude bracu kumove a ne o Pedji!