Претрага
Претрага
Close this search box.

OVO DIVLJANJE MORA DA PRESTANE Ponovo incidenti na Šodrošu. Šačica antimostara i eko-ekstremista napala policiju, probali da probiju zaštitnu ogradu, bacali dimne bombe. Blokirali raskrsnice u Novom Sadu (FOTO, VIDEO)

Par desetina antimostara i eko ekstremista i danas je tokom protesta na Šodrošu izazvala incidente i pokušala da izazove haos. I pored svih zvaničnih saopštenja ministrastva građevina, vanrednog inspekcijskog nadzora, saopštenja Koridora Srbije i kineske kompanije da postoje sve potrebne dozvole za izvođenje radova, ovoj grupici eksremista i lažnih ekologa to po svoj prilici nije bitno, pa su palili baklje, i pokušali da probiju policijski kordon. Oni su kako svedoče reporteri NS Uživo policiju gađali i farbom ali i flašama s vodom.

Ova malobrojna ekstremna grupa već mesecima maltretira Novosađenje čiju podršku po svoj prilici nemaju jer na protestima okupe jedva I stotinak istomišljenjika od kojih je većina iz drugih gradova Srbije.

 

Protestima su prisustvovali i njihovi politički mentori Aleksandar Jovanović Ćuta, poslanik iz stranke Zajedno i koalicije “Moramo” Đorđe Miketić i Petar Đurić iz pokreta “Ćale ovo je za tebe”, kao i Brajan Brković… Poslanik kolacije Moramo Aleksandar Jovanović Ćuta toliko zna o Šodrošu, da čak ni ime nije izgovarao pravilno. Oni su pokušali svoj anarhistički pohod nastave, tako što je njih dvadesetak blokiralo Ulicu Cara Lazara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Pripadnici policije su i danas bili na visini zadatka, pa su gotovo bez upotrebe bilo kojih mera, koje im zakon dozvoljava uspeli da spreče veće incidente.

Podsetimo , Republička građevinska inspekcija izvršila je 21. oktobra, shodno zakonskim ovlašćenjima vanredni inspekcijski nadzor u pogledu izvođenja radova na izgradnji privremene saobraćajnice sa privremenim mostovima za potrebe građenja mosta preko reke Dunav, u okviru projekta izgradnje Obilaznice oko Novog Sada sa mostom preko reke Dunav na trasi državnog puta IIA reda – broj 111, na katastarskim parcelama koje pripadaju KO Novi Sad II, na teritoriji grada Novog Sada i KO Sremska Kamenica, na teritoriji opštine Petrovaradin.

Nakon izvršenog uvida u dokumentaciju i neposrednim obilaskom terena, Republička građevinska inspekcija je ustanovila da investitor preduzeće „Koridori Srbije“ poseduju adekvatna odobrenja nadležnog organa za sprovođenje pripremnih radova, kao i izgradnju privremenih mostova sa desne i leve obale reke Dunav, u okviru prve i druge faze izgradnje obilaznice oko Novog Sada.

 

nsuzivo.rs

Tagovi:

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Leptir
23.10.2022 20:53

Damo vi pisite neistine. Nikom do zore nije gorela. Pozdrav.

Gost
SNS Uzivo
23.10.2022 21:03

Miloše sta ti je trebalo to, mali misu moj? 🙂

Gost
Vidoje
24.10.2022 10:21
Odgovori  SNS Uzivo

Kad ne valja milos sad ce da valja milan. On vam je bivsi ds kadar taman

Gost
SNS Uzivo
24.10.2022 19:25
Odgovori  Vidoje

Gos’n Vidoje pa gde ste, nema vas? 🙂

Gost
Živorad
23.10.2022 23:52

Šačica? Kako vas nije sramota? Dobili ste po sendvič da bi pisali ovakve gluposti.. Sramota stvarno.. Lažni novinari prozivaju “lažne ekologe”.
Nisu to nikakvi ekolozi, vec normalni ljudi kojima je pun k… svega i svačega a pogotovo uništavanje zelenih površina u gradu.
Deca će nam na pumpe disati, a i ovako smo medju najzagadjenijm državama na svetu.. Strasno..

Povezane vesti

Претрага