OVO JOŠ NIJE VIĐENO! Lopovi smislili NOV NAČIN za krađu po buticima i to za samo PET EVRA: Pogledajte zašto su trgovci u PANICI (VIDEO)

Foto: Homedit

Jedan snimak na TikTok aplikaciji prikazuje nov način krađe, a uznemirio je vlasnike radnji u kojima se prodaje garderoba.

Na popularnom mrežnom kanalu TikTik, pojavio se šokantan video koji promoviše prodaju jeftinih magneta namenjenih skidanju zaštitnih zujalica sa odeće u prodavnicama. Po ceni od samo pet evra, ovi magneti omogućavaju lopovima da bez napora izvode pljačke butika.

U videu koji se brzo proširio na društvenim mrežama, vidi se kako osoba bez muke koristi magnet da skine zaštitnu zujalicu sa odeće.

Uz to, verovali ili ne, video pruža detaljne instrukcije o tome kako koristiti magnet u ovu svrhu, stvarajući zabrinjavajuće uputstvo koje lopovima omogućava da se neopaženo domognu skupocene garderobe.

Ovaj trend je izazvao zabrinutost kod vlasnika butika i trgovaca širom zemlje. Prodavci su suočeni sa sve većim izazovima u održavanju sigurnosti svojih proizvoda i zaštiti od krađe.

@air_pods_pro23generation #fypシ #viral #viraltiktok #srbijafashion #garderoba ♬ (It Goes Like) Nanana – Edit – Peggy Gou

Magneti za skidanje zujalica postali su novi alat za lopove, omogućavajući im da brzo i diskretno ukradu proizvode, automatski stavljajući time trgovce u pat poziciju.

Dok ova nova taktika krađe izaziva zebnju, važno je da trgovci i građani budu svesni rizika i preduzmu odgovarajuće mere kako bi se zaštitili od ovakvih incidenata.

S obzirom na brzinu širenja informacija putem društvenih mreža, ova priča nas podseća koliko je važno biti pažljiv i spreman na nove izazove koje donosi moderno doba.

Kurir.rs/ Republika

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti