Претрага
Претрага
Close this search box.

OVO NIKAD NIJE VIĐENO U SRBIJI- SPEKTAKULARNA KONVENCIJA SNS U SPORTSKOM CENTRU “SLANA BARA” Svi na jednom mestu, za bolje sutra! Upriličen veličanstven program (FOTO GALERIJA)

Foto: nsuzivo.rs

Završna konvencija Srpske napredne stranke, pred lokalne izbore u nedelju, 2. juna, napunila je Sportski centar “Slana bara”, a domaćin događaja je premijer Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević.

Jedinstveni događaj posvećen je retrospektivi onoga što je urađeno za 12 godina u Srpskoj Atini, omladinskoj i evropskoj prestonici kulture, ali još važnije od toga, posvećen je svemu onome što SNS i koalicioni partneri žele da realizuju u narednom periodu. Posvećen je viziji Aleksandra Vučića i SNS kako Novi Sad i čitava Srbija treba da izgledaju u budućnosti.

Foto: nsuzivo.rs

Na ovoj konvenciji Miloš Vučević i SNS ukazaće posebnu zahvalnost pojedincima bez kojih ovaj napredak Grada i kvalitetnijeg života ne bi bio moguć, kao i za sve što treba da se realizuje. Među njima su univerzitetski profesori, novosadski studenti i omladina, zdravstveni radnici, sportisti i svi drugi profesionalci koji su dali nesebičan doprinos kako bi Novi Sad postao ono što je danas.

Premijer Srbije Miloš Vučević u svojim javnim obraćanjima neretko podseća da nalik porodici grad i država treba da imaju svoje domaćine. Upravo iz tog razloga, današnja konvencija se razlikuje od svih pređašnjih političkih događaja ovog tipa. Govornica i tradicionalno obraćanje stranačkih lidera, ustupili su mesto domaćinskoj atmosferi i prijateljskim razgovorima Novosađana koji dele viziju Srpske napredne stranke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


nsuzivo.rs

Tagovi:

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
29.05.2024 21:41

Kako nikad nije vidjeno, pravite tu farsu pred svake izbore, pre mesec ste bili na Spensu, lopovi! 🙂

Last edited 26 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
SNS Uzivo
29.05.2024 21:44

Hm ako vam je ovako spektakularna kampanja, pa onda i kradja izbora ima da bude epska, jedino mi nije jasno koji to jadnici dodju na miting, jeli? 🙂

Last edited 26 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
Marko
30.05.2024 06:32

Pa i nije nikad vidjen toliki lopovluk.

Gost
Siniša
30.05.2024 06:33

Kada dajete pare za izbore? Jel ista tarifa?

Gost
dule
30.05.2024 13:32

srbiju su ovi lopovi već rasprodali,Novi sad odlazi u ruke kriminalaca,lopova i sranaca..
prodaju deo po deo,Prodali su i zgradu pošte al ne smeju da objave pre izbora

Povezane vesti