Претрага
Претрага
Close this search box.

Ovo su aktuelni radovi na sanaciji saobraćajnica – Završetak zavisi od vremenskih uslova (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U okviru redovnog održavanja putne infrastrukture, radovi na popravci kolovoza u jednosmernoj ulici Ilije Vučetića, počinju u ponedeljak, 13. marta. Ulica Ilije Vučetića, kao i Ulica Jovana Boškovića, biće zatvorene za saobraćaj sve do završetka radova u pomenutoj ulici. Prema planiranoj dinamici, za koju napominjemo da je uslovljena i vremenskim prilikama, radovi će trajati do subote, 18. marta.

Ulica Ilije Vučetića; foto: Grad Novi Sad

Takođe, u cilju što bezbednijeg i bržeg izvođenja putarskih radova, u Futogu će u Ulici cara Lazara, na deonici od ul. Branka Radičevića do ul. Braće Bošnjak, od utorka, 14. marta, biti potpuno obustavljen saobraćaj. Ova deonica predstavlja prvu fazu izvođenja radova na sanaciji kolovoza u Ulici cara Lazara u Futogu. Planirani rok za završetak prve faze očekuje se početkom aprila tekuće godine. Nakon završetka prve faze radova, otpočeće druga faza, kojom je obuhvaćena deonica od ul. Braće Bošnjak do državnog puta. Rehabilitacija prometne Ulice cara Lazara biće od izuzetnog značaja za stanovnike Futoga.

Kada je reč o radovima na popravci kolovoza u Dunavskoj ulici u Novom Sadu, njihov završetak očekuje se u nedelju, 12. marta. Trenutno se izvode završni radovi koji se odnose na obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije.

Foto: Grad Novi Sad

Mole se svi učesnici u saobraćaju da imaju strpljenja i razumevanja, ali i da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova i da, ukoliko postoji mogućnost za to, koriste alternativne pravce u cilju što efikasnijeg odvijanja saobraćaja, stoji u saopštenju Grada.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Gile
11.03.2023 08:58

Kad će ovi stručnjaci uraditi Bulevar Kneza Miloša???

Gost
Vidoje
11.03.2023 09:28
Odgovori  Gile

Ajde ti vajni strucnjace pogledaj malo kome pripada taj bulevar kneza milosa. Jel gradu ili republici posto se mozda vodi kao drzavni put?

Povezane vesti