Претрага
Претрага
Close this search box.

Ovog petka na Ribljoj pijaci – Start Up Novosadski noćni bazar

Foto: Promo

Organizacioni tim Novosadskog noćnog bazara poziva na novo izdanje događaja – Start Up Novosadski noćni bazar, koji će se održati u petak, 21. juna sa početkom u 18.00 časova na Ribljoj pijaci.

Ovaj događaj je osmišljen tako da omogući izlagačima koji nikad nisu izlagali da predstave svoje proizvode, dok će 1/3 izlagača biti iskusni preduzetnici. Cilj je razmena iskustava, pokretanje novih biznisa i olakšavanje daljeg razvoja za sve učesnike.

Nakon šest godina rada sa malim proizvođačima, dizajnerima, umetnicima i zanatlijama, i organizovanih preko 70 događaja, organizacioni tim je započeo novu poslovnu inicijativu kako bi podržao još veći broj preduzetnika.

Foto: nsuzivo.rs

Nama se u kontinuitetu dešava da na bazarima u Novom Sadu nemamo dovoljan broj pozicija za sve zainteresovane izlagače. Takođe, imamo liste čekanja od preko 100 zainteresovanih koji nisu uspeli da obezbede poziciju na svakom događaju. Sagledavajući sve okolnosti, 2021. godine smo počeli da radimo van Novog Sada, radili smo u Zrenjaninu, Beogradu (Opština Stari grad, Opština Vračar), Temerinu, Rumi, Inđiji, Beški, Banji Vrdnik i Sremskoj Mitrovici. Ni nakon toga naše liste čekanja i inicijativa za povećanim brojem događaja nisu prestale. Okupljamo izlagače iz cele zemlje, a često nam dolaze i izlagači iz Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore. S obzirom na to da je 90% naših događaja noću, uglavnom na pijacama ili trgovima, u centrima lokalnih samouprava gde radimo, omogućujemo da kroz takav vid aktivnosti posetioci budu upravo oni koji imaju najveću kupovnu moć, koji su do tog vremena završili dnevne obaveze i potrebni su im posebnosti koje mogu kupiti samo na našim događajima – istakli su u saopštenju.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti