Претрага
Претрага
Close this search box.

Ovog vikenda DRUGA PROLEĆNA CVETNA PIJACA

Foto: NS Uživo

Prolećni ciklus cvetnih pijaca nastavljamo se u istom ritmu ovog petaka i subote, 05. i 06. aprila organizovana drugu Novosadsku cvetnu pijaca na platou ispred SPENSA

Radno vreme događaja je:

petak, od 08.00 do 19.00 časova
subota, od 08.00 do poslepodnevnih časova.

– Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost – istakli su organizatori.

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.

Narednu “Cvetnu pijacu” planirana je 12. i 13. aprila. Organizatori pozivaju sve građane da posete drugu prolećnu “Novosadsku cvetnu pijacu” i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone.

Dodatne informacije možete pronaći na SAJTU, ali i na facebook i instagram profilu.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti