Претрага
Претрага
Close this search box.

OVOLIKO ĆE VAS KOŠTATI DA POŠALJETE MATURANTA NA MATURSKO VEČE – Haljine za ŠIVENJE poručuju se minimalno dve nedelje ranije, odela se više kupuju nego naručuju

Foto: Pixabay/ilustracija/nsuzivo.rs

Maturanti se uskoro raspuštaju, dolaze novi izazovi – upis na fakultet, prijemni ali i proslava maturske večeri. Svaka devojka želi da to veče zablista u “punom” sjaju. Ekipa NS Uživo obišla je butike, prodavnice obuće a raspitali smo se koliko se kreću cene frizura i manikira

U specijalizovanim prodavnicama, cene haljina osciliraju u zavisnosti od modela. Kraće i jednostavnije haljine koštaju od 4.900 dinara pa naviše. Haljine koje “izdužuju figuru”, koštaju od 5.600 dinara. Raskošne haljine, koje su šivene nalik onim iz bajki koštaju od 21.700 dinara pa naviše.

Kada su u pitanju unikatne- šivene haljine, rezervaciju kod krojača potrebno je načiniti minimalno dve nedelje unapred. Cene haljina kod krojača zavisi od zahteva kupca. Krojači za ruke uzimaju od 3.000 dinara do 5.000 dinara. Materijal se naknadno naplaćuje, a pojedini krojači kupovinu materijala, ostave vama na izbor. Što znači da za kvalitet i izbor materijala odgovarate vi sami. Cene materijala se kreću od 900 dinara pa naviše.

Foto: Pixabay

Cena salonki kreću se od 2.900 pa naviše. Elengantnije cipele na štiklu, koštaju od 6.900 dinara pa naviše.

Manikir u kombinaciji sa gel lakom košta od 1.900 dinara, što zavisi od salona. Nadogradnja veštačkih noktiju košta od 3.000 dinara.

Foto: Pixabay

Što se tiče frizura, cena zavisi od zahteva klijenata ali i dužine kose. Ako uzmemo za primer, srednju dužinu kose – pramenovi za istu koštaju od 7.900 dinara. Ako je u pitanju jedna boja. Balajaž košta od 6.000 pa naviše, ovi tretmani obuhvataju pranje i feniranje kose. Svečane punđe koštaju od 4.900 dinara. Dve riblje pletenice koštaju od 1.200 dinara pa naviše. Cena svečanih frizura ide od 7.000 dinara u zavisnosti od toga šta želite. Feniranje “na lokne” ide od 3.100 dinara, dok je za feniranje “na ravno” potrebno izdvojiti od 2.900 dinara.

Foto: Pixabay

Muške odevne kombinacije su pantalone, košulja i sako ili pantalone i polo majca. Cipele koštaju od 5.500 dinara pa naviše. Mokasine možete pronaći po ceni od 5.900 dinara pa naviše. Košulje koštaju od 3.100 dinara pa naviše. Sakoi koštaju od 11.000 dinara. Pantalone koštaju od 4.100 dinara pa naviše. Polo majce koštaju 3.200 dinara a cena zavisi od marke. Što se tiče odela, njih možete i da iznajmite. Prema rečima krojača, redak je slučaj da maturant poruči odelo po meri za maturu – to je više odlika za svadbe.

Foto: Pixabay

Muško šišanje košta od 400 dinara pa naviše, zavisi koju frizuru želite.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti