JKP „Parking servis“ je u saradnji sa „Procredit“ bankom danas pustio u rad prvi punjač za električne automobile u Novom Sadu. Punjač se nalazi na Bulevaru cara Lazara 7B, ispred filijale banke.

Puštanju u rad su prisustvovali direktor „Parking servisa“ Stevan Lugonja i koordinator za energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine „Procredit“ banke, Danko Kalkan.

Direktor „Parking servisa“ je ovom prilikom rekao:

Ovo je prvi punjač za električne automobile u našem gradu, a važno je napomenuti da je korišćenje punjača besplatno za sve korisnike. Ovaj posao smo uradili u saradnji sa „Procredit“ bankom.

„Parking servis“ je u mnogo čemu, a pre svega u informacionim tehnologijama, bio pokretač mnogih inovacija. Iako se to možda sada čini daleko, električni automobili su budućnost auto industrije, a to znači da možemo očekivati sve više električnih automobila na ulicama našeg grada. Novi Sad je sve interesantnija turistička destinacija za turiste iz evropskih gradova, pa je i postavljanje punjača za električne automobile pokazatelj da sve činimo da idemo u korak sa vremenom i svetom“.

Autor: nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
droctagonapus
26/12/2017 12:27

Super! 🙂

Mile
26/12/2017 14:54

Je l imate informaciju za koliko napuni?

jaa
26/12/2017 18:21

Toooo

Laki
26/12/2017 20:36

Jel moze da puni Huawei P10???