PARKING SERVIS: Prvi punjač za električne automobile u Novom Sadu

       

JKP „Parking servis“ je u saradnji sa „Procredit“ bankom danas pustio u rad prvi punjač za električne automobile u Novom Sadu. Punjač se nalazi na Bulevaru cara Lazara 7B, ispred filijale banke.

Puštanju u rad su prisustvovali direktor „Parking servisa“ Stevan Lugonja i koordinator za energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine „Procredit“ banke, Danko Kalkan.

Direktor „Parking servisa“ je ovom prilikom rekao:

Ovo je prvi punjač za električne automobile u našem gradu, a važno je napomenuti da je korišćenje punjača besplatno za sve korisnike. Ovaj posao smo uradili u saradnji sa „Procredit“ bankom.

„Parking servis“ je u mnogo čemu, a pre svega u informacionim tehnologijama, bio pokretač mnogih inovacija. Iako se to možda sada čini daleko, električni automobili su budućnost auto industrije, a to znači da možemo očekivati sve više električnih automobila na ulicama našeg grada. Novi Sad je sve interesantnija turistička destinacija za turiste iz evropskih gradova, pa je i postavljanje punjača za električne automobile pokazatelj da sve činimo da idemo u korak sa vremenom i svetom“.

Autor: nsuzivo.rs

4
Komentari:

4 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
4 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
droctagonapus

Super! 🙂

Mile

Je l imate informaciju za koliko napuni?

jaa

Toooo

Laki

Jel moze da puni Huawei P10???