Претрага
Претрага
Close this search box.

PESNICAMA DOKAZIVALI KO JE VEĆI EKOLOG: Vođe novosadske blokade potukli se međusobno! (VIDEO)

Nakon što nedeljama šačica izmanipulisanih i plaćenih aktivista teroriše hiljade Novosađana i putnika namernika, montipajtonovski scenario Don Kihota kvazieko revolucije dosegao je viši nivo.

Naime, kako naš portal ekskluzivno saznaje, sledbenici kulta prvog novosadskog srbomrsca, Brajana Brkovića, preksinoć su oko 1 čas iza ponoći u Maksima Gorkog pesnicama objasnili Miranu Pogačaru ko je veći ekolog!

U borbi za primat u “plemenitoj” nameri da se istaknu kao lideri za zaštitu životne sredine, ovi plaćenici Đilasa, Šolaka i eko manekeni Sautemptona završili su sa modricama i u policijskoj stanici. Očigledno im nije bilo dovoljno da terorišu samo građane Novog Sada, već su morali preći i jedni na druge!

U tuči su kako saznajemo, učestvovali Miran Pogačar, Mladen Cvijetić, Srđan Đurić i Milan Vasiljević, a vodeći se onom “pametan priča, glup ćuti”, u stanici su se držali – tišine. Svi učesnici bili su pod dejstvom alkohola.

Vasiljević Milan je u policijskim prostorijama Stari Grad vređao policajce rečima “glupi policajci”, a jednom policajcu koji je gojazan govorio je “debeli glavonjo”.

Inače, Cvijetić i Đurić su već domaći u policiji, jer su privođeni nakon što su kao rođeni eko aktivisti zaključili da su najveći zagađivači prozor, zastava i prostorije Pokreta socijalista, koje su herojski razbili maskirani, pod okriljem mraka.

Kako saznajemo, ekipa hitne pomoći je izvršila pregled Vasiljević Milana, konstatovali su povrede u predelu glave, dok su Pogačar Miran, Đuric Srđan i Cvijetić Mladen odbili ukazivanje lekarske pomoći.

Protiv okrivljenih Pogačar Mirana, Cvijetić Mladena i Đurić Srđana su podnete prekršajne prijave u redovnom postupku – prekršaj iz člana 9, stav 3, Zakona o javnom redu i miru, kao i protiv Vasiljević Milana – prekršaj iz člana 9, stava 2, istog zakona. Vasiljević Milanu uručeno je rešenje o zadržavanju do 24 časa, zbog izvršenog prekršaja iz člana 22, ZoJRM, nakon čega je uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka doveden na saslušanje kod dežurnog sudije Prekršajnog suda.

D. Kovač

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Zovite me Đole
10.01.2022 14:14

Da li je moguće da nema ni jednog jedinog komentara?

Gost
Jovanča
12.01.2022 13:51

A ko da komentariše ovakvo smeće?

Gost
dule
15.01.2022 20:23

sramota

Povezane vesti

Претрага