Претрага
Претрага
Close this search box.

Petogodišnjem Ognjenu Milčiću novac je potreban kako bi otišao na lečenje u inostranstvo

Foto: pokreniživot/screenshot

Petogodišnjem Ognjenu Milčiću iz Leskovca je dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Razvijao se, išao je u vrtić i bio naizgled zdravo dete. Ništa nije ukazivalo na to da ima zdravstvene probleme.

Nakon ugradnje VP šanta roditeljima je saopšteno da Ognjen ima zastrašujuću dijagnozu, difuzni leptomeningealni glionerualni tumor koji zahvata moždane ovojnice i kičmenu moždinu. U međuvremenu  Ognjen ostaje bez vida, u njegovom svetu više nema omiljenih crtaća, boja i igrica. Bez obzira na sve Ognjen je veseo dečak koji ne skida osmeh sa lica. Kako bi nastavio sa lečenjem  potrebna mu je pomoć svih nas.Na inicijativu roditelja, a na osnovu prethodne dijagnostike, dete je operisano 1.9.2020. u Turskoj, ali operacijom nije odstranjen čitav tumor.

„Pre dijagnoze bio je veselo, preslatko dete i naizgled potpuno zdravo. Najteže nam je bilo, objasniti detetu koje je do juče videlo da je sada slepo. Trudimo se da probamo sve što nam preporuče da bi moglo da pomogne, ali zaista ne možemo sami.”

Sredstva su mu potrebna za lečenje u zemlji i inostranstvu, za specijalističke i kontrolne preglede, rehabilitaciju u banjskim uslovima, dijagnostiku, operativne zahvate, za terapije, lekove, suplemente, medicinske aparate i opremu kao i za putne troškove i smeštaj.

Pomozimo Ogiju da opet gleda svoje omiljene crtaće!
Ukoliko želite da pomognete Ognjenu to možete učiniti na sledeći način:

Pošaljite SMS poruku broj na 3800

Dinarski račun: 160-6000001470078-17

Devizni račun: 160-6000001473778-72

IBAN: RS35160600000147377872

SWIFT / BIC: DBDBRSBG, Banca Intesa

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti