Претрага
Претрага
Close this search box.

POBEDILA VIŠE OD 83.000 UČENIKA NA TAKMIČENJU U ENGLESKOM JEZIKU I U NOVI SAD DONELA ZLATO Ivana Rosić primljena u Gradsku kuću, Grad obećao dalju podršku (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić/Ilustracija

Ivana Rosić, učenica Karlovačke gimnazije, osvojila je zlatnu medalju na svetskom takmičenju iz engleskog jezika, Hippo 4, koje se održalo od 27. do 30. septembra u Rimu. Ona se u Novi Sad vratila sa zlatnom medaljom u konkurenciji učenika 1. i 2. razreda srednjih škola, iz 83 zemlje sveta.

Ivanu je danas u Gradsku kuću primio Igor Crnobarac, zamenik gradonačelnika, koji je čestitao na izvanrednom uspehu u konkurenciji od 83.000 učenika širom sveta.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Želim joj mnogo uspeha u daljim takmičenjima, da nastavi da vredno radi i uči, a Grad Novi Sad će uvek biti tu da prepozna značaj i pruži podršku ovako darovitim učenicima- naglasio je Crnobarac.

Ivana je naglasila da je druženje jedna od stvari koja joj se najviše svidela, ali i istakla planove za budućnost.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Teško je ostvariti ovakav uspeh, pogotovo što je konkurencija bila dobra, ali su na kraju presudile nijanse. Planiram da odem na Hippo i sledeće godine i planiram da polažem Kembridž ispit za C2- rekla je sa osmehom zlatna Ivana.

Brankica Ivkov, profesorka engleskog jezika u gimnaziji, s ponosom je ocenila da je Ivana divna i skromna devojka.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Požrtvovana je i spremna na samostalni rad, a to se i pokazalo u njenom rezultatu. Pored svih priznanja i pažnje još uvek ne zna o čemu se ustvari radi, koliko je to veliko i značajno za našu školu i zemlju. Spremali smo se svakodnevno na časovima, na časovima dodatne nastave, a ona se i samostalno spremala- tvrdi profesorka Ivkov.

nsuzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Koviljka Prošić-Pilipović
20.10.2023 14:03

Čestitam Ivani i profesorki na ogromnom uspehu!

Gost
Maja
20.10.2023 20:46

Cestitam bravo,srecno u daljem radu

Gost
Željka
21.10.2023 00:04

Preponosna sam što je ova devojka učenica Karlovačke gimnazije!!! Drži se,gimnazijo,imaš puno razloga da opstaneš u najboljem svetlu!
P.S. Profesorka se zove Brankica,a ne Dragica . Primedba upućena autoru teksta

Gost
lola
21.10.2023 16:53

samo joj niko nije objasnio da se sns politicarima na noge ne ide

Povezane vesti