Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Ukoliko vam je potreban novi bicikl, u toku je nagradna igra na Instagram stranici Gradske uprave za zaštitu životne sredine. Za učešće nije potrebno ispunjavati nikakve posebne uslove osim onog osnovnog, da imate profil na pomenutoj društvenoj mreži.

Za početak potrebno je zapratiti Instagram stranicu Gradske uprave za zaštitu životne sredine Novi Sad, zatim podeliti objavu sa što više prijatelja. Objava je naznačena kao takmičarska, pa se broj podela evidentira. Pobednik je onaj koji obavesti najveći broj prijatelja, a kao nagrada stiže novi bicikl.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Nakon nedavne akcije dodele bicikala najboljim đacima, sada priliku za novog dvotočkaša imaju svi građani.

– Obzirom na to da nam se puno građana javilo kako bi oni želeli da dobiju novi bicikl, mi smo sa našim donatorima zapravo obezbedili još jedan novi bicikli, odnosno napravili akciju na instagram stranici gradske uprave za zaštitu životne sredine, da dodelimo jedan bicikl, bilo kom građaninu koji bude izabran u ovoj nagradnoj igri – kaže Mira Radenović, članica Gradskog veće za zaštitu životne sredine.

Ideja je zapravo da pomenuta Instagram stranica stigne do što većeg broja ljudi, kako bi građani na adekvatan način ispratili sva dešavanja koja Gradska uprava za zaštitu životne sredine obuhvata, poput uklanjanja otpada, rešavanja deponija, prečišćavanja voda i mnoga druga. Svi odgovоri na pitanja o zaštiti životne sredine nalaze upravo na toj Instagram stranici.

– U današnje vreme, obzirom da je razvoj tehnologije toliko napredovao i da danas skoro svi koriste društvene mreže, to je način, možda najbrži da se naši građani interesuju i najlepši obzirom da uz to interesovanje dobiju i neki poklon – kaže Mira Radenović, članica Gradskog veće za zaštitu životne sredine.

Takmičenje traje do 1. avgusta kada će biti organizovano i izvlačenje srećnog dobitnika koji će preuzeti svoj novi bicikl, a kako kažu iz Gradske uprave, u narednom periodu očekuje nas još zanimljivih takmičenja i nove nagrade poput električnog trotineta i električnog bicikla, prenosi RTV.

rtv.rs / blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments