Претрага
Претрага
Close this search box.

Počela javna prezentacija urbanističkog projekta za kompleks Instituta za voćarstvo i vinogradarstvo u Sremskim Karlovcima

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Javna prezentacija urbanističkog projekta za kompleks Instituta za voćarstvo i vinogradarstvo u Sremskim Karlovcima, na katastarskim parcelama 1884/1, 1887/4 i 1892/1 i u delu katastarske parcele 1893/1 biće održana od 4. do 10. juna svakog radnog dana od 8 do 13 sati u prostorijama Odeljenja za prostorno planiranje, urbanizam, imovinsko-pravne poslove, Trg Branka Radičevića 1, i na zvaničnoj internet stranici opštine sremskikarlovci.rs – dokumenta/odluke/urbanizam/prezentacija urbanističkih projekata.

U naznačenom periodu moguće je pogledati projekat, a primedbe i sugestije na planirana rešenja dostaviti Odeljenju za prostorno planiranje, urbanizam, imovinsko-pravne poslove, isključivo u pisanoj formi preko opštinske pisarnice ili na imejl adresu: urbanizam@sremski-karlovci.org.rs zaključno sa danom završetka javne prezentacije.

Za davanje obaveštenja o prezentaciji zadužena je Mirjana Smiljanić, kancelarija 35 u potkrovlju Magistrata, a informacije se mogu dobiti i telefonskim putem na brojeve 021/685-3006 i 021/685-3060. Informacije o urbanističko-arhitektonskom rešenju davaće nosilac izrade projekta Zorica Bošnjačić na broj 021/529-444.

Po isteku prezentacije, biće sproveden postupak stručne kontrole pred Komisijom za planove, koja će razmatrati urbanistički projekat sa svim pristiglim sugestijama i primedbama.

Naručilac projekta i podnosilac zahteva je opština Sremski Karlovci, a izrada je poverena JP „Zavod za urbanizam Vojvodine“.

dnevnik.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага